TÄBY

Vinst mot Täby efter målkavalkad i slutperioden!

15 november 2020 19:00
DAM

Det var Täby FC som var i förarsätet målmässigt i två perioder, men i den tredje tog det stop för gästerna. Sista perioden vann Warberg med 7-2 och matchen slutade 9-6.

Efter två perioder spelade stod det 2-4 på talvan. När matchens tredje period inleds kommer det ett snabbt mål från Täby, bara efter 37 sekunder i den tredje var ställningen 2-5. Då satte Warberg. Med nio minuter spelade i den sista perioden hade Warberg vänt 2-5 till 6-5, och där var målkalaset inte slut. Ytterligare 3 mål gjordes innan matchen var slutspelad, varav sista i öppen kasse.

Slutresultatet skrevs till 9-6, efter att Warberg vunnit sista perioden med 7-2. Bland annat genom ett hattrick av Andrea Envall.

Periodsiffrorna i matchen blev: 1-2, 1-2, 7-2

Målskyttar i Warberg: Andrea Envall 3, Sandra Hawerman 2, Alice Bengtsson 2, Cecilia Habib Westh 2.

Alla målen från matchen kan ni se i highlightsen: Warberg - Täby FC

Efter matchen var det en glad och stolt lagkapten Camilla Halldén som sammanfattade tillställningen så här:

-Herregud, vilken sista period. Vi ger oss aldrig, vi bevisar att det inte finns några ursäkter utan det är hårt slit som gäller och det lönar sig. Idag är vi värda segern och det är en stark laginsats rakt igenom. Grädden på moset är 7 kassar i sista och många olika målskyttar. Nu njuter vi denna söndag och sen är det nya tag!

Nästa match spelas på Gotland nästa helg. Då väntar match mot Endre på lördagen.