Lördag
27 Feb 1 match
Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 2 matcher
Lördag
20 Mar 1 match
Söndag
21 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Söndag
04 Apr 1 match
Onsdag
07 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Torsdag
15 Apr 1 match
Onsdag
21 Apr 1 match

Sista omgången mot IBF Falun är inställd

18 mars 2021 15:40
DAM

Under gårdagen öppnade förbundet upp möjligheten att inte spela matcher som för tabellen saknar betydelse. Med det i åtanke så tog Warberg och IBF Falun ett gemensamt beslut att ställa in lördagens match. Det betyder att damlagets säsong är färdigspelad.


Vi har genomfört en hel säsong mitt under pågående pandemi, som har prövat både spelare, ledare och förening. När vi nu har en betydelselös match i sista omgången, och förbundet har öppnat upp för möjligheten att ställa in, så väljer vi att tillsammans med Falun göra det.

-Vårt lag har gjort en fantastisk säsong och det är så klart lite trist att inte spela klart den innanför sargen. Men givet samhällssituationen i stort och en pandemi som vägrar släppa greppet så är det ändå ett enkelt beslut att ta, säger klubbchef Emil Risberg om dagens beslut.

Till alla er som varit med i utlottningen om biljetter till lördagens match, vi vill rikta ett stort tack till er men tyvärr så kommer utlottningen att avbrytas. Vi kommer under fredagen att kontakta er som swishat via sms.