Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Sista omgången mot IBF Falun är inställd

18 mars 2021 15:40
DAM

Under gårdagen öppnade förbundet upp möjligheten att inte spela matcher som för tabellen saknar betydelse. Med det i åtanke så tog Warberg och IBF Falun ett gemensamt beslut att ställa in lördagens match. Det betyder att damlagets säsong är färdigspelad.


Vi har genomfört en hel säsong mitt under pågående pandemi, som har prövat både spelare, ledare och förening. När vi nu har en betydelselös match i sista omgången, och förbundet har öppnat upp för möjligheten att ställa in, så väljer vi att tillsammans med Falun göra det.

-Vårt lag har gjort en fantastisk säsong och det är så klart lite trist att inte spela klart den innanför sargen. Men givet samhällssituationen i stort och en pandemi som vägrar släppa greppet så är det ändå ett enkelt beslut att ta, säger klubbchef Emil Risberg om dagens beslut.

Till alla er som varit med i utlottningen om biljetter till lördagens match, vi vill rikta ett stort tack till er men tyvärr så kommer utlottningen att avbrytas. Vi kommer under fredagen att kontakta er som swishat via sms.