Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Lisa Andersson förlänger!

27 februari 2024 11:24
DAM

Den högerfattade backen är klar för ytterligare två säsonger i Warberg.


I samband med söndagens match mot Västerås Rönnby offentliggjordes det att Lisa Andersson väljer att fortsätta i den blåa tröjan.

-Det känns jättebra! Jag trivs väldigt bra i laget och i staden. Det är en bra miljö att fortsätta utvecklas i. Men det känns även bra att ha tagit beslutet så att man kan fokusera på resterande matcher som är kvar, säger Lisa om att ha tecknat ett nytt avtal.

Lisa kom till Warberg från Växjö inför säsongen 2022/2023. Efter en jobbigare första säsong så har den här säsongen inneburit ett lyft.

-Första året var det kämpigt. Dels med skador, dels att jag inte fick den speltid jag hade hoppats på. Jag beslutade mig för att flytta hem och pendla inför denna säsongen. Lösningen fungerar bra och jag känner att det varit schysst både mot mig själv och för laget, för situationen var ohållbar. Men nu har jag hittat tillbaka till glädjen för innebandyn och hittat mer min roll i laget. Det ska bli kul att fortsätta bidra med energi till laget och spela matcher i SWC inför en fantastisk publik!

Nu ser Lisa fram emot vad som komma skall med både personliga mål och mål för laget.

-Mina personliga mål är att fortsätta jobba med defensiven men att samtidigt kunna vara ett hot framåt. Som lag är målet att fortsätta utvecklas och vinna fler matcher. Jag tycker vi har en grund som vi kan bygga vidare på. Dessutom är vi ett gäng som trivs ihop och vill tillsammans, avslutar Lisa.

Tillträdande manager Jonas Gustafsson ser fram emot att få jobba med Lisa de kommande säsongerna.

-Lisa är med sin fart och genombrottskraft en unik spelare. Hon har utvecklat sitt värderingsspel mycket, både med och utan boll, under två säsonger i SSL. Jag är glad att Lisa förlänger och hennes fortsättning i Warberg blir spännande att följa.