Fredag
05 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Torsdag
18 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 2 matcher
Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Malin Andersson förlänger

9 mars 2023 11:15
DAM

I samband med hemmamatchen mot Endre offentliggjordes att Malin Andersson blir trogen Warberg i ytterligare två säsonger.


Den Tranemo-fostrade centern flyttade till Varberg inför säsongen 2016/2017 för att gå NIU. Hon har tillhört SSL-truppen sedan 2019/2020 och gör det här året sin fjärde säsong i högsta serien. Nu blir det åtminstone två säsonger till i den blå tröjan.

-Jag är väldigt glad över att Malin har valt att förlänga sitt avtal. Jag tycker att hon har haft en bra utveckling denna säsongen, särskilt i spelet med bollen. En spelare som också är nyfiken och verkligen vill fortsätta sin utveckling, vilket är väldigt viktigt, säger damlagets manager Andreas Burman.

Malin säger så här om valet att förlänga sitt avtal med Warberg:

-Warberg är en proffsig klubb med goda förutsättningar att fortsätta utvecklas i. Jag trivs bra i både klubb och lag. Vi påbörjade i princip en ny resa inför denna säsongen med flera nya spelare och tränare. Den resan vill jag fortsatt vara med på så att förlänga avtalet var en självklarhet. Jag uppskattar mycket att spela i en klubb med stort arrangemang kring matcherna och med ett bra publikstöd. Det blir extra roligt då.

Den här säsongen blir det högst troligt inget historiskt slutspel. Men det finns med som ett tydligt mål för Malin under kommande säsonger.

-Mitt personliga mål är att bli mer farlig framåt och därmed synas mer i protokollet. Sedan är ett mål att spela slutspel, vilket är ett mål som jag delar med klubben.

Den närmaste tiden väntar de två avslutande seriematcherna innan uppladdningen inför nästa säsong startar.

-Just nu ser jag fram emot att göra ett bra avslut på den här säsongen. Det blev tyvärr inte som vi hade tänkt oss i tabellen då vi hamnade utanför slutspelsplats. Men nu vill vi visa upp det blåa hjärtat och det fina spel som vi vet att vi kan leverera i de två sista matcherna. Vi vill framför allt ge publiken en bra match på lördag hemma mot Falun. Det är viktigt att ta med en go känsla från seriespelet till försäsongen som kommer om ett tag.

Vi önskar Malin och övriga spelare i laget lycka till på lördag samt gläds åt att få se Malin i den blå tröjan även de kommande säsongerna.