Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 2 matcher
Lördag
20 Mar 1 match
Söndag
21 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Söndag
04 Apr 1 match
Onsdag
07 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Torsdag
15 Apr 1 match

Amanda Johansson stannar i Warberg!

4 maj 2021 11:45
DAM

Ytterligare en spelare från årets trupp väljer att skriva nytt avtal med Warberg. Den kvicka och hårt arbetande forwarden Amanda Johansson har nu gjort klart för ytterligare två säsonger, som blir säsong nio och tio, i den blåa tröjan.


Från Öxabäck, mitt inne i den djupa västgöta-skogen inleddes karriären som innebandyspelare för Amanda Johansson. I ungdomsåren fortsatte hon i Tygriket 99, som också var laget hon bytte från 2013/2014 när hon presenterades för Warberg. Sedan dess har hon, med en kort sejour i Jönköping som undantag, varit klubben trogen. Med sitt pigga och kvicka spel har hon under säsongerna i högsta ligan skapat oro i många anfallszoner. Under föregående säsong lossnade det även på poängfronten, då hon gjorde sin poängrikaste säsong hittills i den blåa tröjan. Nu får Warbergs-publiken chansen att se den hårt arbetande forwarden ytterligare två säsonger och klubbchef Emil Risberg säger så här om Amandas påskrift:

-Amanda har en spelstil och en karaktär som är viktig för det här laget. Hon passar bra in i det spelsättet som vi vill ha och utveckla vidare. Extra kul att hon nu också börjar få utdelning för sitt hårda arbete i form av poäng. Det ska bli kul att följa henne under de kommande två åren.

Hur gick dina tankar kring att fortsätta i Warberg?

-Jag kände att det varit en fantastiskt rolig och inspirerande säsong som nu tagit slut, och det känns som att vi har något riktigt bra på gång. Det vill jag vara med på och se hur långt vi kan komma som lag. Sedan trivs jag väldigt bra i laget, staden och med det arbete som jag har här.

Vad skiljde sig från tidigare säsong mot föregående säsonger skulle du säga?

-Tidigare har vi varje säsong kämpat för att hålla oss kvar, medan vi denna säsong kämpade med att ta oss till slutspel. Det gör otroligt mycket för motivationen att vi hade den känslan i laget som vi hade.

Vad är dina förväntningar på säsongen som väntar?

-Självklart är de höga! Jag hoppas att vi kan vara snäppet vassare kommande säsong genom att bygga vidare på det som vi nu redan lagt grunden till, och att det ska leda till en slutspelsplats.

Vi tackar Amanda och önskar henne samt laget lycka till när det börjar att dra sig emot uppstart av försäsongen.