Vinst i träningsmatchen mot Jönköping.

12 september 2020 15:57
HERR

Dagens träningsmatch i Jönköping slutade med seger för herrlaget. Slutresultatet mot SSL-laget Jönköping skrevs till 5-9.

Herrlaget besegrade Jönköping på bortaplan. Periodsiffrorna skrevs till 2-2, 0-3, 3-4.

Målskyttar för Warberg var Joel Birgersson 3, Johan Dahlqvist 2, Hannes Karlsson, Robin Blåberg, Vidar Tirén, Simon Nilsson

Direkt efter matchen sammanfattade tränare Anton Drakes matchen:

-Målet med dagens match var att studsa tillbaka efter förlusten mot Höllviken, jobba med grunderna i både försvar- och anfallsspel. Försvarsmässigt är vi väldigt solida i 50 minuter innan spelet svänger fram och tillbaka sista delen av matchen. Arbetsinsatsen som spelarna lägger ner idag är imponerande. Offensivt är vi nöjda med antalet chanser vi producerar och nio mål mot ett så pass bra lag som Jönköping är ett kvitto på att vi är på rätt väg.

Nästa träningsmatch spelar herrarna borta den 17 september mot SSL-laget Pixbo Wallenstam. Den matchen startar vid 19:30. Vi återkommer i våra sociala medier om hur ni kan se matchen hemifrån.