Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Kongstad klar för två nya säsonger i Warberg!

31 december 2021 12:00
HERR

Ännu en otroligt viktig spelare för Warberg har skrivit nytt kontrakt. Det är med glädje som vi meddelar att poängspelaren Mattias Kongstad redan nu gjort klart att han stannar i föreningen i minst två säsonger till. Något som skickar starka signaler för framtiden menar herrlagets manager Johan Astbrant på.


Mattias Kongstad är nu inne på sin åttonde raka säsong i Warberg. Han anslöt till föreningen efter fyra säsonger i Karlstad. Den snabbfotade Munkedal-fostrade Kongstad har under samtliga av hans säsonger i Warberg varit en poängspelare av hög dignitet. Under de senaste säsongerna har han varit i toppen av poängligan internt, precis som i Allsvenskan södra. Hans outtröttliga arbete och bollkänsla, tillsammans med hans ödmjuka attityd har gjort Mattias till en publikfavorit i Sparbanken Wictory Center. En publik som nu får se ”Kongo” i alla fall två säsonger till i den blåa tröjan. Vad som kommer att bli säsong nio och tio i Warberg.

Något som också manager, tillika huvudtränare Johan Astbrant är nöjd med:

-Mattias har återigen en stark säsong i sig och visar att han håller hög nivå som innebandyspelare i Sverige. Han levererar match efter match och varit en av Warbergs viktigaste spelare de senaste åren med alla sina poäng. I år tycker jag även att han adderat ett hårt arbete över hela planen, till alla sina poäng. Mattias kanske inte är den som tar störst plats i gruppen, utan visar mer på plan hur värdefull han är med sitt målsinne och sin speed under fötterna. Att Mattias redan nu väljer att skriva på visar hur stor viljan är för honom att hjälpa Warberg upp till SSL. För mig som manager är det otroligt kul och det visar också att vi har något spännande på gång när spelare skriver på så här tidigt, ovetandes om vilken serie vi kommer tillhöra nästa säsong.

Även Kongstad själv är nöjd med att bli kvar i Warberg:

-Vi (familjen) trivs otroligt bra i både föreningen och staden så det var ingen tvekan om att det skulle bli Warberg. Sedan gick dialogen med Astbrant både bra och relativt snabbt, så det känns bra att ha det klart. Jag tycker fortfarande att det är väldigt roligt att träna och spela. Så jag känner att så länge min kropp håller så vill jag fortsätta.

Vad säger du om säsongen så här långt?

-Jag tycker att det har känts bra. Vi har en ung trupp som visar framfötterna och vill utvecklas. Min egen prestation har varit lite för ojämn för att jag ska vara 100% nöjd, men nu ser vi fram emot en vårsäsong där både jag och laget ska se till att prestera jämnare.

Vi önskar Mattias och laget ett stort lycka till nu när vårens matcher väntar samtidigt som vi är glada att han är kvar i Warberg ytterligare två säsonger.