Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Clara Lindberg har förlängt sitt avtal!

18 december 2023 10:00
DAM

I samband med hemmamatchen mot Lockerud offentliggjordes det att Warbergsfostrade Clara Lindberg väljer att redan nu skriva ett avtal även över nästa säsong.


Clara gör sin andra säsong i elitlaget och SSL efter att ha klättrat hela vägen genom föreningens ungdomslag. Och redan nu är det alltså klart att det blir åtminstone en säsong till i den blåa tröjan.

-Det känns såklart kul att få förtroende för en säsong till. Jag trivs väldigt bra i både föreningen och laget. Det är alltid kul att få komma till träningarna och träffa alla lagkompisar. Dessutom så är det extra roligt att få spela för sin moderklubb, säger Clara.

Clara gör som sagt sin andra säsong i SSL. Hon känner själv att hon har utvecklats under de här säsongerna och ser fram emot att utvecklas ännu mer.

-Jag känner att jag har utvecklats massor. Både hur man tänker innebandy men också spelmässigt. I början var det också en utmaning att komma in i SSL-tempot, men det känner jag att jag har gjort nu. Framöver skulle jag vilja se mig som en farligare anfallsspelare. Att jag ska våga ta mig in i jobbigare ytor och bli mer farlig på mål. Helt enkelt ta för mig mer på plan.

Hon tycker att laget känns bra och att det finns något att bygga på.

-Jag är väldigt stolt över vad laget har åstadkommit än så länge. Vi är starka och är verkligen ett lag som jobbar för varandra. Vi har något riktigt bra på gång. Jämför vi med förra året tycker jag att vi tagit många steg framåt lagmässigt men också på individnivå. Själv har jag bara försökt bidra med energi och ta mig an den uppgiften jag får på bästa sätt.

Manager Burman är glad över att Clara väljer att fortsätta i laget även framöver.

-Jag är väldigt glad att Clara väljer att förlänga med oss. Jag tycker att hon har haft en bra utveckling under senaste säsongen. Samtidigt som jag tycker att det finns mer att hämta och det är jag säker på att vi får ut framöver. En driven och ambitiös spelare som ger oss mycket!