Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Warberg
WIC

En sista match återstår för 2023!

27 december 2023 09:19
DAM

Det återstår enbart en match innan vi stänger böckerna för året 2023 och det är dags för laget att åka upp mot huvudstaden för att möta Täby FC IBK.


Innan jul spelades sista hemmamatchen för året mot IBK Lockerud, vad tar ni med er från den matchen?

-Vi tar med oss att vi vinner matchen. Sedan tycker jag perioder i matchen är vi bra, får tryck, skapar en hel del målchanser. Men tycker att det märktes att vi hade haft ett uppehåll.

Utav fyra matcher som gått till förlängning så har ni vunnit alla fyra, vad är det som gör er så starka där?

-Det har varit individuella prestationer i samtliga fyra matcher. Så det får vi lägga på att vi har skickliga spelare i den fasen.

Nu har ni varit lite lediga från matcher, hur har upplägget sett ut sen matchen mot Lockerud och inför matchen mot Täby?

-Vi gav spelarna ledigt torsdag och fredag inför jul, sedan drar vi igång onsdag 27 dec och tränar, onsdag torsdag och fredag innan vi åker till Täby på lördagen. Vi kommer lägga mycket fokus på matchen mot Täby i veckan som kommer.

Täby är ett lag som hade en stark sillyseason och ligger just nu på en tredjeplats i tabellen, vad vet vi om Täby?

-Ett skickligt lag, många spetsiga spelare. Gjorde en stark silly i somras vilket gjort att dom tagit ytterligare kliv i år. Ett starkt lag på samtliga tre formationer så det gäller att vi är påkopplade, får bra träff defensivt och att vi kan vara kreativa offensivt. Sedan blir omställningsspelet naturligtvis viktigt!

Vad skulle du säga blir nyckeln på lördag för att komma därifrån med poäng?

-Men det kommer handla mycket om det defensiva. Vi behöver stå upp i kampen, det är ett fysiskt starkt lag. Vi behöver sitta ihop defensivt, vi behöver våga ha bollen och vara kreativa, men också ta vara på omställningarna. Mixen i det kommer bli viktigt!

Hur är statusen i truppen, några som inte kommer vara med i matchen?

-Det har sätt bra ut på skadefronten sista tiden. Natalie ska vara tillbaka och förhoppningvis även Isa så det känns bra.

Vi önskar Andreas och laget lycka till i årets sista match.

Ni ser matchen som vanligt på Sportexpressenplay