Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Andrea Envall gör tillfällig comeback

12 december 2023 11:30
DAM

Efter att ha tackat för sig inför säsongen gör Andrea nu en tillfällig comeback för att stärka upp och bredda laget i ett antal matcher.


Inför säsongen meddelade Andrea att hon väljer att avsluta sin elitkarriär inom innebandyn för att prioritera annat i livet. Ett val som fortfarande står fast men där hon nu ändå gör en tillfällig comeback i ett antal matcher under andra halvan av serien.

-Detta var väl inget som var riktigt planerat. Jag har tränat ett par gånger under hösten. Jag och Burman har haft en dialog och kunde hitta ett upplägg som passade bra. Det känns roligt och spännande, säger Andrea.

Andrea har dock inte legat på latsidan när det gäller träning sedan hon avslutade sin innebandykarriär.

-Förutom jobb så har jag kört CrossFit sedan i somras. En väldigt rolig och jobbig träningsform som jag verkligen fastnat för.

Manager Burman är glad över att Andrea nu kommer att bredda truppen och delta på ett antal matcher framöver.

-Vi har haft problem med skador sista tiden på en redan tunn trupp. Därför känns det bra att Andrea vill komma in och stötta upp sista delen av säsongen. Vi får in en bra spelare och person som vi känner till väl. Jag är väldigt glad att Andrea vill hjälpa oss under andra halvan av säsongen.

Andrea har inte följt laget så noggrannt under säsongen men hon tror ändå att hon kan bidra med en del under den tiden hon ska vara med.

-Jag har verkligen tagit avstånd från innebandyn. Så jag har inte följt laget mycket alls mer än några hemmamatcher när det har passat. Men utifrån det jag har sett så tycker jag att laget började säsongen bra med mycket färre misstag än tidigare säsonger. Sedan känns det som man kom in i en liten dipp. Men överlag känns nivån mer jämn än tidigare.

-Jag är ju inte där jag varit innebandymässigt men jag hoppas ändå kunna bidra med lite rutin, driv och energi i de matcher som jag är med och spelar, avslutar Andrea.