Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Ny sponsor- och partnerskapsansvarig

2 mars 2023 13:52
ALLMÄNT

Martina Alvelyck heter föreningens nya sponsor- och partnerskapsansvarig som kommer att starta sitt nya arbete omgående.


Föreningen har den senaste tiden stått utan någon som har arbetat med frågorna rörande sponsring och partnerskap. Efter en rekryteringsprocess så har föreningen nu landat i att deltidsanställa Martina Alvelyck fr o m den 1 mars.

-Det känns jättekul att få med Martina på det arbetet som vi har startat med våra sponsorer och partners, där vi på olika sätt vill utveckla samarbetet och skapa hållbara värden för både företag och förening. Samtidigt som vi vill få fler företag att upptäcka vad det innebär för just deras varumärke att associeras med Warberg Innebandy. I det arbetet passar Martinas profil och egenskaper alldeles perfekt, säger klubbchef Emil Risberg.

Martina ser fram emot sin nya roll och säger så här om det kommande arbetet i föreningen:

-Då jag arbetat med försäljning i stort sett hela mitt yrkesverksamma liv känns detta som en mycket spännande utmaning. Även om jag inte personligen har någon bakgrund från innebandyn, är jag en hängiven supporter och övriga familjen tilllhör sen flera år föreningen som spelare samt tränare. Ser fram emot med engagemang och driv få vara en del av klubbens fortsatta arbete att utveckla ett gott och givande samarbete med såväl befintliga som nya partners.

Vi hälsar Martina vamt välkommen till föreningen. Vi vill också rikta ett stort tack till Unik Design och Maria Salling för en god dialog och samarbete i den här frågan.