Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Inför Jönköping på bortaplan.

22 februari 2020 09:06
DAM

Det är lördag och matchdag. Nya härliga poäng står på spel och våra damer är nu påväg mot Jönköping för match i arenan - Idrottshuset.


Med fem omgångar kvar att spela så är eftermiddagens match av stor vikt för både Warberg och Jönköping. Där det sistnämnda laget kämpar för slutspelsplats. Jönköping huserar för närvarande på en tionde plats i tabellen med 21 poäng och tampas om slutspelsplats med Sirius 22 poäng, Karlstad 22 samt Nacka Wallenstam på 20.

Jönköping kommer till dagens match med tre raka förluster i de senaste matcherna och kan ana att det är ett taggat lag som ställer upp idag. Warberg kommer senast från en komfortabel hemmaseger mot Skoghall och innan det plockade laget poäng borta mot Karlstad. Det gör att Warberg nu endast har en poäng upp till Dalen till ”säker mark”. Det betyder en plats ovanför det berömda strecket.

Säsongens första möte lagen emellan spelades med en magisk inramning i SWC. Över 700 personer på läktaren kunde se damerna plocka hem segern med 4-2.

Jönköpings främsta poängmakare med 29 poäng spelar med nummer 60 på tröjan och heter Felicia Glad och blir en av flera spelare som Warberg får hålla borta från anfallszon idag. Ytterligare spelare att hålla koll på är lagkapten Gabriella Strandberg samt Ellen Svensson.

Matchen spelas klockan 14:00. Om ni inte tar er en tur till Jönköping så sänds matchen som tur är på sslplay.se. Se våra damer kämpa för ett förnyat SSL kontrakt.

Länk dit: https://www.innebandy.tv/sslplay