Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Forwarden Isak Stöckel till Warberg!

11 april 2020 09:46
Herr

Warberg fortsätter arbetet med sitt lagbygge inför säsongen 20/21, och påskveckans tredje förstärkning till vänsterkanten är nu signerad och klar! Från IBK Lockerud hämtas den 23-åriga forwarden Isak Stöckel in.


En intensiv påskvecka i herrlaget är nu till ända, och efter Alexander Johansson och Hannes Karlsson är Isak Stöckel det tredje namnet att presenteras som nyförvärv till Warberg, och samtidigt den tredje spelaren som huserar på vänsterkanten med sin rightfattning på klubban. Isak Stöckel är fostrad i klassiska IBK Lockerud från Mariestad, och har tillhört sin moderklubb ända sedan barnsben trots lockrop från andra håll.

Säsongen som gick spelade han en viktig roll i det Lockerud som kämpade om nytt kontrakt i Allsvenskan södra. Stöckel producerade 39 (22+17) poäng från sin vänsterforwardsplats, men trots detta så räckte det inte till nytt kontrakt för Lockerud som får börja om i division 1 till hösten.

Nu blir han istället en viktig pusselbit i Warbergs offensiv, och ser fram emot den utmaning som väntar med flytt från födelsestaden och sin moderklubb:

-Ja det känns väldigt bra att ha skrivit på för Warberg! Är oerhört sugen på att säsongen ska dra igång och få sätta på den blåa tröjan. Efter att ha tillbringat i stort sett hela min karriär i min moderklubb Lockerud så kände jag att behövde en ny utmaning och när Warberg hörde av sig så kände jag direkt att de kunde vara en klubb för mig. Jag har ju rätt bra koll på laget då jag har två bra vänner där i Mattias Kongstad och John Fransson, säger Stöckel.

Sportchef Kimmo Eskelinen säger så här om värvningen av Isak Stöckel:

-Isak är en spelare som vi haft under lupp ganska länge, och han var faktiskt här och tränade med oss redan för fyra år sedan. Nu har han fått samla på sig lite erfarenhet från spel i Allsvenskan, och vi tror han är redo för att ta nästa steg hos oss. Han är en spelskicklig forward som är bra på att hitta rätt ytor, och samtidigt svårläst på så sätt att han är duktig både som avslutare och passningsspelare. Han känns helrätt, och det ska bli väldigt kul att se honom här!

Isak Stöckel kommer att bära tröja nr 70 i Warberg, och vi hälsar honom varmt välkommen hit!