Onsdag
23 Feb 2 matcher
Lördag
26 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Torsdag
03 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Fredag
11 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Söndag
20 Mar 1 match
Onsdag
23 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Lördag
17 Sep 1 match
Söndag
18 Sep 1 match
Lördag
24 Sep 1 match
Söndag
25 Sep 1 match
Fredag
30 Sep 1 match
Lördag
01 Okt 1 match
Söndag
02 Okt 1 match
Lördag
08 Okt 2 matcher
Lördag
15 Okt 2 matcher
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Onsdag
26 Okt 1 match

Envall klar för en fortsättning i Warberg

22 april 2022 12:00
DAM

Ännu en väldigt viktig pusselbit adderas till lagbygget inför kommande säsong genom att målsprutan Andrea Envall har tecknat ett nytt avtal med Warberg IC.


23-åriga Andrea kan numera titulera sig som rutinerad SSL-spelare efter sina sex säsonger i högsta serien där hon förutom en säsong i Pixbo Wallenstam har representerat sin moderklubb Warberg IC. På dessa sex säsonger har hon gjort 104 mål, varav 94 stycken i den blåa tröjan. Lägg därtill 71 assistpoäng så förstår man att det är en viktig poängspelare som nu väljer att fortsätta sin satsning mot ett första slutspel med moderklubben.

Klubbchef Emil Risberg om att Andrea förlänger sitt avtal.

-Det känns oerhört kul att Andrea har valt att fortsätta sin innebandyresa i moderklubben. Hon är en väldigt viktig spelare för oss i och med de spetsegenskaper som hon besitter. Lägg därtill en härlig personlighet som på ett positivt sätt bidrar till gruppen och föreningen. En bra förebild och ambassadör för alla våra yngre spelare som tittar upp på SSL-laget underifrån.

Andrea ser fram emot den kommande säsongen.

-Kul och spännande! Jag ser verkligen fram emot kommande säsong med allt från nya spelare, nya tränare och nya lag i serien. Det ska bli skitroligt att kliva in i en försäsong med det här gänget och börja bygga för kommande säsong.

Och motivationen är det ingen brist på.

-Jag känner mig hungrig på att utvecklas den här säsongen. Efter skadan fick jag en riktig nytändning och jag är riktigt sugen på att lira innebandy. Med det nya laget som nu skapas så känns det väldigt spännande och jag tror att man kommer att få se ett annorlunda spel än tidigare säsonger. Jag tror att det kan bli riktigt bra och rolig innebandy.

Rehaben efter operationen går enligt plan.

-Knäet mår bra. Jag har fortfarande lite minskad rörlighet i benet, men inom några veckor kan jag nog börja träna på riktigt hoppas jag. För tillfället kör jag klassiska knäövningar och har precis börjat cykla lite. Så det rullar på bra.

Vi önskar Andrea stort lycka till med kommande säsong och hoppas att hon snart är tillbaka i full träning igen!