Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Inför match mot Karlstad!

17 november 2018 16:17
Herr

Dags för hemmamatch igen imorgon söndag klockan 16.00 då Karlstad kommer på besök. Matchen spelas denna gång i Arena Varberg -Sparbankshallen och våra sponsorer bjuder på Fri Entré!


Karlstad brukar vara en tuff motståndare för oss och sett till de 6 senaste matcherna så har vi bara vunnit 1 match. De flesta matcherna brukar vara jämnt spelmässigt och en hel del känslor inblandat. Så vi kan förvänta oss en match helt i publikens smak.

Karlstad har inför året tappat ett par namnkunniga spelare i Adam Colling, Kevin Björkström och Daniel Gonzalez Palm för att nämna några. Så klart tuffa tapp i en trupp som vill ta sig tillbaka till SSL och många poäng som försvann med dessa spelare. De har fyllt på med lovande yngre spelare som ska försöka hålla samma nivå. Karlstad har haft en lite tuffare start rent poängmässigt och ligger för närvarande på 6:e plats efter 8 spelade matcher, kommer dock med en vinst i ryggen i senaste omgången. De tre poängstarkaste spelarna i Karlsatd är Simon Sjögren, Jesper Colling och Tom Colling. Dessa bör Warbergsspelarna hålla ett extra öga på imorgon. Warberg kommer senast från en stabil bortaseger i veckan mot Lerum med 5-1 där Tobias Jernsand stod för en bra match i målet. Laget har inlett på ett strålande sätt med 7 raka segrar och vill så klart bygga på denna fina segerrad. Konkurrensen är tuff i laget just nu för att ta en plats i någon av startformationerna och det är oftast någon ändring från match till match. Så vilket lag som får starta matchen imorgon vet vi inte i skrivande stund.

Våra sponsorer bjuder på Fri Entré till denna match, så ta med dig dina vänner till matchen så fyller vi hallen!

Interna poängligan topp tre: Mattias Kongstad 12+6 Kim Clemedtson 10+3 Robin Blåberg 7+5

OBS! Matchstart 16.00 Arena Varberg - Sparbankshallen