Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Warberg Innebandy avslutar ungdomsverksamheten för säsongen.

13 mars 2020 10:09


Utefter den information och de riktlinjer som Hallands innebandyförbund fått från Riksidrottsförbundet och Svenska Innebandyförbundet, gick de nu under fredagen ut med informationen att de tagit beslutet att avsluta säsongen 2019/2020 med omedelbar verkan, dvs från och med fredagen den 13 mars 2020.

Länk till information från Hallands Innebandyförbund.

I och med det beslutet så kommer Warberg Innebandy att ställa in all form av träningsverksamhet i hallen med undantag för SSL-dam & herr samt JAS, som tillhör förbundsserien, samt Warberg IBF dam som just nu kvalar till Allsvenskan. Det är den information som vi har just nu.

Det innefattar:

  • Ingen träning i hallen.
  • Inget nyttjande av lokaler i hallen för samling, omklädning, gym eller dusch.

Observera att vi även stänger hallen för all form av fritidsaktivitet. Dvs hallen är stängd för allmänheten.

Detta beslut gäller från och med idag fredag den 13 mars 2020 och tills vidare. Vi återkommer med information via mail och andra sociala kanaler löpande.

Kansliet kommer att fortsatt hålla öppet med begränsad bemanning, men vi hänvisar er att kontakta oss via telefon eller mail. Kontaktuppgifter till kanslipersonal finns på vår hemsida warbergic.se

Warberg Innebandy följer aktivt och kontinuerligt de nationella riktlinjerna gällande spridningen av Covid-19. Vi bevakar folkhälsomyndighetens löpande uppdateringar angående den rådande spridningen i landet, och följer aktivt händelseutvecklingen både nationellt och lokalt och agerar utifrån ansvariga myndigheters rekommendationer.