Onsdag
23 Feb 2 matcher
Lördag
26 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Torsdag
03 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Fredag
11 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Söndag
20 Mar 1 match
Onsdag
23 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Lördag
17 Sep 1 match
Söndag
18 Sep 1 match
Lördag
24 Sep 1 match
Söndag
25 Sep 1 match
Fredag
30 Sep 1 match
Lördag
01 Okt 1 match
Söndag
02 Okt 1 match
Lördag
08 Okt 2 matcher
Lördag
15 Okt 2 matcher
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Onsdag
26 Okt 1 match

Landslagsmeriterade Natalie Hjertberg klar för Warberg!

6 april 2022 20:56
Dam

Warbergs damlag har fått rejäl förstärkning på backsidan. Med SSL-erfarenhet från både Dalen och Sirius kommer Natalie Hjertberg att tillföra rutin och stabilitet. Vi säger varmt välkommen hem till västkusten Natalie, som skrivit ett kontrakt på två säsonger och an-sluter till laget under sommaren.


Hjertbergs innebandykarriär började i ung ålder. Redan som 8-åring blev hon tillfrågad att följa med till ett nystartat innebandylag och där blev hon fast. I Surte IS spelade hon ända fram tills att flyttlasset gick upp till Umeå och RIG. Efter gymnasiet blev den nu 22-åriga Natalie kvar i en säsong och spelade då i SSL för IBK Dalen. Hon ansluter till Warberg efter att de tre senaste sä-songerna tillhört Uppsalalaget Sirius. Hjertberg var VM-aktuell förra året när hon tvingades att tacka nej till ett landslagsläger på grund av en operation. Det har varit skadedrabbade säsonger som Hjertberg nu lämnar bakom sig. Just nu är hon i slutet av rehab efter en meniskoperation, men inget som ska hindra Natalie från att dra i gång försäsongsträningen med laget.

Så här säger klubbchef Emil Risberg om Natalie:

-Jag är oerhört glad att en spelare som Natalie väljer att fortsätta sin utveckling hos oss i Warberg. En landslagsmeriterad spelare med sina bästa år framför sig som passar perfekt i det lag som vi nu formar för framtiden. Samtidigt kan vi addera ytterligare en väldigt bra människa som på ett positivt sätt kommer att bidra till gruppen. Jag är ganska säker på att Natalie är en spelare som mer eller mindre alla SSL-lag skulle vilja ha i sin trupp.

Så här säger Hjertberg själv om beslutet att fortsätta sin karriär i Warberg:

-Jag är från Göteborg och kände någonstans att jag ville komma närmare familjen. När jag kom på besök till Warberg så kändes det rätt från start, från första mötet tills nu. Föreningen känns seriös och proffsig samt har en spännande resa framför sig som jag gärna vill vara en del av.

Hur vill du beskriva dig som spelare för Warbergspubliken?

-Jag skulle säga att jag är en snabb och lugn back med bra spelförståelse.

Vad är dina tankar inför kommande säsong?

-Jag har höga förväntningar på nästa säsong. Vi får ett bra lag med många unga spelare. Tror vi kommer spela många roliga matcher med snabbt spel.

Natalie ansluter till Warberg under sommaren. Vi hälsar henne varmt välkommen till Warberg och önskar henne ett stort lycka till i den blåa tröjan.