Torsdag
12 Dec 1 match
Onsdag
18 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match
Söndag
29 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 2 matcher
Måndag
06 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Torsdag
16 Jan 1 match
Fredag
17 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Tisdag
21 Jan 1 match
Idag 1 match
Lördag
08 Feb 2 matcher
Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match

Inför Mullsjö hemma

2 november 2019 22:30
Herr

Ikväll är det dags för ny hemmamatch för herrlaget när Mullsjö kommer på besök. Ett Mullsjö som började trögt men nu har växlat upp ordentligt! Läs förutsättningarna inför matchen här.


Efter långresan till Umeå förra helgen är det nu dags för ny hemmamatch och fortsatt jakt på poäng i SSL-tabellen. Ikväll gästar Mullsjö AIS Sparbanken Wictory Center och det är en klubb det har svängt om under säsongsinledningen i dubbel bemärkelse.

Resultatmässigt fick man inte den start på säsongen man ville. Trots en storseger i premiären hemma mot Sirius åkte man sedan på fyra raka förluster, och halkade efter toppskiktet av tabellen där de flesta förväntar sig att laget skall hålla till. Nu verkar formen återfunnen, och de två senaste matcherna har slutat med övertygande segrar och massor av mål framåt. 13-2 hemma mot Kalmarsund följdes upp av 11-6 mot Höllviken, och Warberg får en angenäm uppgift att försöka sätta stopp för den frejdiga offensiven.

Laget innehåller en rad klasspelare där det schweiziska nyförvärvet Jan Zaugg är den som imponerat mest hittills. Den tekniske landslagsmannen har gjort 19 poäng på sina första nio matcher i Sverige och leder lagets interna poängliga. Inte mindre än nio spelare i truppen har meriter från A-landslagsspel, sex för Sverige, två för Schweiz och en för Norge. Centern Sebastian Palmqvist är uttagen att representera Sverige i nästa helgs Euro Floorball Tour, precis som nämnde Zaugg och fjolårets nyfärvärv Tim Braillard är för det schweiziska landslaget.

I laget finns ju också tidigare Warbergs-spelaren Rikard Eriksson som nu får möta sin gamla klubb för första gången.

Trots de fina resultaten senaste omgångarna har det stormat runt Mullsjö. I fredags blev det offentligt att huvudtränaren Ulf Hallstensson lämnar laget efter bara nio omgångar, och de båda assisterande tränarna David Gillek och Lisa Eskils likaså. Det innebär att den tidigare huvudtränaren Andreas Elf gör tillfällig (?) comeback i båset, uppbackad av före detta spelaren Tobias Utterberg. Huruvida detta påverkar Mullsjös spel återstår att se.

För Warberg blir det som sagt en tuff uppgift att tygla ett offensivt starkt motstånd. De två senaste matcherna har visat att försvarsspelet är på rätt väg, och kan man hålla den koncentrationen över 60 minuter så finns alla förutsättningar för en spännande och sevärd innebandymatch.

Kent Göransson och Anton Drake letar fortfarande efter rätt kemi i alla formationer, och veckans träningar har gett hintar om en eller annan förändring!

Notera den för Warberg udda matchtiden 18.00 (på grund av Varbergs Bois avgörande match om avancemang till fotbollsallsvenskan).

Vill du se matchen live så bokar du dina platser här.

Kan du inte vara på plats så sänds matchen på SSL Play, länk till sändningen här.