Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

"Jeg trives veldig godt både innad i laget og i denne byen."

8 oktober 2021 16:30
HERR

Han är ett av herrlagets nyförvärv för säsongen och har under sin korta tid i föreningen imponerat på hemmapubliken. Backen #18 Andreas Grønli ger oss sina tankar om att bo i Varberg, om föreningen och morgondagens match mot Karlstad.


Hur är livet i Sverige?

-Livet i Sverige er helt topp, jeg trives veldig godt både innad i laget og i denne byen. Jeg studerer ved siden av innebandy og den kombinasjonen passer meg bra.

Vad säger du om tiden hittills i Warberg och er prestation?

-De første månedene har gått veldig fort, jeg føler jeg har kommer bra inn i laget og spillestilen. Jeg tror vi kan kjempe i toppen og forhåpentligvis kjempe om opprykk hvis vi fortsetter å legger ned hardt arbeid hver uke. I starten av sesongen har vi prestert godt, vi har hatt noen gode prestasjoner som vi skal fortsette å bygge på.

Karlstad på bortaplan imorgon, hur bekant är du med det laget?

-Jeg er ikke så kjent med Karlstad. Har hørt at de har mistet noen spillere den siste tiden, men det skal ikke påvirke oss. Uansett forventer jeg at det blir en tøff bortekamp som jeg håper vi klarer å kjempe oss til 3 viktige poeng. Det blir første gang jeg møter Karlstad, så for min egen del blir det veldig spennende.

Vi ser fram emot ett spännande möte imorgon klockan 16:00 i Colorama Arena. Matchen sänds som alltid på Innebandy.tv/warberg. Om ni inte skaffat abonemang till InnebandyTV och herr Allsvenskan så passa på att göra det, här hittar ni direktlänk till det: Teckna abonnemang hos InnebandyTv.

Annars kan ni köpa matchen direkt, länk hittar ni: Karlstad IBF - Warberg IC