Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Tillbaka i SWC i helgen

3 november 2021 09:50
ALLMÄNT

Efter bortamatcher under föregående vecka för såväl dam- som herrlag samt vårt IBF damlag, så är nu våra lag tillbaka i Sparbanken Wictory Center för matcher. Fredag, lördag och söndag. Det blir riktig innebandyhelg på hemmaplan återigen.


Det var en udda föregående helg. Ser vi till våra elit-lag i dam-SSL och herr Allsvenskan så blev det förluster för respektive lag i förlängningen. Även vårt Allsvenska damlag förlorade i förlängningen på bortaplan. Nu är det dags att ladda om för en ny helg med denna gång endast hemmamatcher.

Herrlaget spelar på lördag, 15:00 mot Lindås Rasta.
Ser vi till starten och tabelläget för Lindås var det inte där nere som laget tippades eller förväntades att vara när serien startade igång för en och en halv månad sedan. Lindåsförsta tre-poängare för säsongen kom i förra omgången när Lagan besegrades med uddamålet på hemmaplan. Poäng har de även plockat mot Åby och Lillån, men förlorat båda i förlängning.

Det kommer att bjudas på en tuff drabbning på lördag när Lindås gästar SWC, fartfyllda och intensiva matcher har det varit under de senaste åren, och inget annat förväntas på lördag.

För att köpa biljett till matchen: Warberg IC - Lindås Rasta

Ser vi till vårt SSL-damlag så spelar de på söndag, 16:00 mot IBK Lund.
Ett Lund som under inledningen på säsongen haft jämna matcher mot sina motståndare, med undantag för Siriusmatchen, men inte lyckats att få med sig poängen från matcherna. Totalt på de sex inledande omgångarna har skånelaget spelat ihop fyra poäng. Laget kommer till söndagens match med en seger efter straffar mot IBF Falun.

På söndag möts tabell nian Warberg och trettonplacerade Lund i en fajlt i Sparbanken Wictory Center, en match ni inte vill missa. För att köpa biljetter till damlagets match: Warberg IC - IBK Lund

Känner man för att gå på innebandy även på fredagskvällen så väntar Allsvensk dammatch när vårt Warberg IBF möter Lindome i SWC. Den matchen startar klockan 19:00.