Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Ida Sundberg har förlängt!

11 mars 2024 12:00
DAM

Den 20-åriga norska landslagscentern kommer att fortsätta sin karriär i den blå tröjan.


Innan söndagens viktiga hemmamatch mot Åkersberga offentliggjordes det att Ida Sundberg har tecknat ett nytt avtal för de kommande två säsongerna.

-Det känns toppen att få förlänga med Warberg! Jag trivs väldigt bra i laget och det var egentligen inga konstigheter kring att skriva på ett nytt avtal, säger Ida om förlängningen.

Ida kom till Warberg från Hagfors inför säsongen 2022/2023. Precis som för många andra yngre spelare som kommer från allsvenskan till SSL så blir ofta det första året lite jobbigare än det andra.

-Mina två år i Warberg har varit väldigt olika. Ett första år med skada halva säsongen och lite tuffare mentalt, medan jag nu har ett år där jag får mycket speltid och förtroende. Det ska bli spännande och se vad som blir min roll nästa år.

Även om det återstår två omgångar av årets säsong så blickar Ida redan nu fram emot det som komma skall.

-Målet som vi gemensamt har är ju slutspel. Det är det vi satsar på varje år och förhoppningsvis så löser vi slutspel nästa år. Personligen vill jag vara med och bidra så mycket som jag kan i det defensiva för att kunna sätta mina medspelare i bra lägen. Självklart vore det även kul att kunna bidra med lite poäng, avslutar Ida.

Tillträdande manager Jonas Gustafsson ser en fortsatt stor utvecklingspotential hos Ida.

-Ida har under säsongen tagit kliv framåt och jag ser stor potential för en fortsatt stark utveckling kommande åren. Idas uppoffrande och starka duellspel gör att hon tar en ledarroll på plan. Jag uppskattar Idas höga ambition och det driv hon har för att hela tiden bli bättre.