Lördag
27 Feb 1 match
Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 2 matcher
Lördag
20 Mar 1 match
Söndag
21 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Söndag
04 Apr 1 match
Onsdag
07 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Torsdag
15 Apr 1 match
Onsdag
21 Apr 1 match

Moa Gregorson klar för 2 nya år i Warberg!

31 mars 2021 11:45
DAM

Ytterligare en spelare är klar för kommande års lagbygge. Det rör sig om backen Moa Gregorson, som kom till Warberg för tre säsonger sedan. Nu har hon skrivit kontrakt för ytterligare två säsonger i den blåa tröjan.


Inför Warbergs tredje säsong i SSL anslöt den tuffa backen Moa Gregorson till Warberg från spel i division 1 med Fristad GoIF. Under hennes säsonger i Warberg har den tekniskt duktiga backen stärkt sitt försvarsspel och, likt laget, höjt sin nivå ytterligare ett snäpp. Med tre säsonger i SSL har hon nu spelat till sig rutin och erfarenhet som kommer att bli viktig för laget under kommande säsonger då den första slutspelsplatsen i Warbergs damlagshistoria ska bärgas.

Warbergs klubbchef, Emil Risberg säger så här om nya kontraktet med Moa:

-Moa är en viktig pusselbit i lagbygget för de närmsta åren. Hon har helt rätt karaktär och driv för att fortsätta utvecklas som innebandyspelare. Och det är jättekul att hon vill fortsätta den resan i vår miljö.

Moa Gregorson själv säger så här om tidigare säsonger i Warberg och hur hon ser på fortsättningen:

-Jag har haft tre grymma säsonger i WIC, där jag har fått vara med om att utvecklas både som inne-bandyspelare och även som individ. Samtidigt också fått vara en del i lagets utveckling mot våra mål.

Hur gick tankarna inför förlängningen?

-Det är otroligt kul att spela innebandy. Att ha otroligt duktiga och kompetenta tränare som tror på laget och brinner för innebandy är inspirerande som spelare. Dessutom tillhöra ett fantastiskt gäng. Jag kände snabbt att jag vill fortsätta att vara en del av Warberg där jag har möjligheten att ta ytterligare kliv. Sedan känner jag att vi har påbörjat något stort för framtiden. Jag trivs väldigt bra både i föreningen och i staden, så det var ett självklart val för mig. Jag känner mig hemma i WIC.

Vad ser du bli ditt eget respektive lagets mål inför kommande säsong?

-Målet är självklart att ta sig till slutspel, fortsätta på det spåret som vi påbörjat. Mitt eget mål är att bidra med så mycket som möjligt till att vi ska ta oss till slutspel. Både på och utanför planen.

Vi ser fram emot två nya säsonger med Moa i den blåa tröjan, då vi hoppas att vi återigen kan ha publik på läktarna.