Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Nelly Cerina ansluter till Warberg!

3 april 2024 10:00
DAM

U19-landslagsspelaren blir det tredje nyförvärvet inför säsongen 2024/2025.


18-åriga Nelly blir den tredje spelaren som efter studenten i juni flyttar från RIG Umeå till Varberg. Med Kärra IBK som moderklubb, via Älvstranden och Lindås, flyttade Nelly till RIG inför årskurs två. Efter två år i Umeå går nu flyttlasset tillbaka till västkusten igen. Något som Nelly ser fram emot.

-Det känns otroligt kul och jag är verkligen jättetaggad på att flytta till Varberg. Jag vet inte supermycket om själva staden men den bilden jag har fått är att det är en mysig stad som jag tror kommer vara lätt att trivas i. Alla tjejerna i laget var väldigt trevliga och jag kände mig välkommen redan första träningen. Jag tror att detta kommer bli toppenbra!

Nelly kan användas både som back och center och beskriver sig själv som en teknisk spelare som gärna går på avslut. Hon vill fortsätta att utveckla sina färdigheter och tror att möjligheterna till det är goda i Warberg.

-Mitt mål med innebandyn är att utvecklas och bli så bra som möjligt. En av anledningarna till att jag valde Warberg är för att jag tror på tränarna och deras engagemang. Jag tror att man utvecklas som bäst i ett lag där man trivs, vilket jag gjorde så det känns grymt!, avslutar Nelly.

Tillträdande manager Jonas Gustafsson är nöjd över Nellys beslut att komma till Warberg och han ser positivt på hur hon kan bidra på olika sätt.

-Väldigt glädjande att Nelly väljer spel i Warberg kommande säsonger. Nelly är en talangfull tvåvägsspelare med bra blick för spelet och ett fint avslut. Nelly kommer också bidra med sin sociala förmåga och tävlingsinstinkt till laget.

Nelly Cerina har tecknat ett avtal över de två kommande säsongerna.