Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Jonas sammanfattar herrlagets säsongsinledning!

17 november 2020 09:00
HERR

Den Allsvenska säsongen rullar på. Säsongen har kommit till omgång sju, dock är det flera matcher släpande på grund av Covid-19. Läs här hur huvudtränare Jonas Gustafssons ser på inledningen på säsongen.


Hur skulle du sammanfatta lagets säsongsinledning?

-Vi kom in i serien stärkta av en fin försäsong. Väl där har vi gjort både bra och mindre bra prestationer vilket har resulterat i fyra vinster och två förluster. Träningarna senaste tiden har varit bra så det lovar gott inför framtida matcher.

Vad blir fokus för er fortsättningsvis?

-Spelmässigt är vi i en fas där vi försöker utveckla vårt spel för att kunna styra matcherna på ett bättre sätt. Vi fortsätter att arbeta med principer i vårt anfallsspel och i spelet utan boll arbetar vi för att bli mer dynamiska. Viktigt framöver blir också att kunna fortsätta skruva upp träningskvalitén och våra prestationer.

Det är en annorlunda säsong på många sätt, att spela utan publik och med en pandemi, hur påverkar det er?

-Det påverkar oss alla såklart, både på och utanför plan. Att spela inför publik, framförallt på hemmaplan är ju något vi längtar efter men vi fokuserar på det vi kan påverka och där är killarna professionella.

Nu blev torsdagens match mot Lindås inställd, ett uppehåll tills 21 november. Vad väntar för laget under tiden?

-Spelarna fick en helg med träning på egen hand och under veckan blåser vi på för fullt för att vara redo för en stark prestation mot Malmö till helgen.

Herrlaget spelar som sagt sin nästa match till helgen på bortaplan mot Malmö FBC. Den spelas på lördag klockan 13:00 och sänds som vanligt på innebandy.tv/warbergic.