Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 2 matcher
Lördag
20 Mar 1 match
Söndag
21 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Söndag
04 Apr 1 match
Onsdag
07 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Torsdag
15 Apr 1 match

Jonas sammanfattar herrlagets säsongsinledning!

17 november 2020 09:00
HERR

Den Allsvenska säsongen rullar på. Säsongen har kommit till omgång sju, dock är det flera matcher släpande på grund av Covid-19. Läs här hur huvudtränare Jonas Gustafssons ser på inledningen på säsongen.


Hur skulle du sammanfatta lagets säsongsinledning?

-Vi kom in i serien stärkta av en fin försäsong. Väl där har vi gjort både bra och mindre bra prestationer vilket har resulterat i fyra vinster och två förluster. Träningarna senaste tiden har varit bra så det lovar gott inför framtida matcher.

Vad blir fokus för er fortsättningsvis?

-Spelmässigt är vi i en fas där vi försöker utveckla vårt spel för att kunna styra matcherna på ett bättre sätt. Vi fortsätter att arbeta med principer i vårt anfallsspel och i spelet utan boll arbetar vi för att bli mer dynamiska. Viktigt framöver blir också att kunna fortsätta skruva upp träningskvalitén och våra prestationer.

Det är en annorlunda säsong på många sätt, att spela utan publik och med en pandemi, hur påverkar det er?

-Det påverkar oss alla såklart, både på och utanför plan. Att spela inför publik, framförallt på hemmaplan är ju något vi längtar efter men vi fokuserar på det vi kan påverka och där är killarna professionella.

Nu blev torsdagens match mot Lindås inställd, ett uppehåll tills 21 november. Vad väntar för laget under tiden?

-Spelarna fick en helg med träning på egen hand och under veckan blåser vi på för fullt för att vara redo för en stark prestation mot Malmö till helgen.

Herrlaget spelar som sagt sin nästa match till helgen på bortaplan mot Malmö FBC. Den spelas på lördag klockan 13:00 och sänds som vanligt på innebandy.tv/warbergic.