Fredag
27 Aug 1 match
Söndag
29 Aug 2 matcher
Söndag
12 Sep 1 match
Tisdag
14 Sep 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Söndag
19 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Söndag
26 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 2 matcher
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 2 matcher
Lördag
06 Nov 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Onsdag
10 Nov 1 match
Fredag
12 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Söndag
21 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 2 matcher
Lördag
18 Dec 1 match

Envall, Svensson och Hawerman uttagna till Guldsteget 2020/2021

4 juni 2020 20:11
DAM

Guldsteget är en del i Svensk Innebandys utbildningstrappa med syfte att utveckla seniorlandslagsspelare. Glädjande har tre spelare från Warberg blivit uttagna till kommande års läger. Det är Andrea Envall, Hanna Svensson och Sandra Hawerman.


Guldsteget är för spelare i åldern 19-23 år med stora ambitioner och mål med sin innebandy, som även bedöms ha potential att nå seniorlandslagsspel i framtiden. Det är 10 spelare från dam respektive herr som utses och tränare för Guldsteget är A-landslagsförbundskaptenerna, Åsa Karlsson för dam och Mikael Hill för herr.

Såhär säger tjejerna om uttagningen:

Andrea Envall:

-Jag har varit med i Guldsteget tidigare och vi ”gamla” deltagare blev uppmanade av Kotten (Åsa Karlsson) att söka ett år till. För mig var det självklart att söka, då jag tyckte att det var väldigt lärorikt och man får väldigt bra tillgångar till elitstöd vilket jag inte vill gå miste om. Sedan är det väldigt roligt att träffa och träna med spelare från andra klubbar.

Hanna Svensson:

-Jag sökte för att jag har alltid velat komma långt med min innebandy och nå en plats i landslaget. När jag sedan har läst om Guldsteget så känns det som rätt steg för mig och min utveckling och få möjlighet till nya perspektiv och verktyg till hur jag ska kunna bli bättre och utvecklas så att jag kan nå mina mål.

Sandra Hawerman:

-Efter 2 år i SSL ville jag ta mig an nästa utmaning och där passade Guldsteget perfekt, så det känns jättekul att ha blivit antagen. Extra roligt att får göra det ihop med Hanna och Envall! Jag tror och hoppas att Guldsteget kommer kunna hjälpa mig att hitta tillvägagångssätt och stötta mig för att nå nästa steg i min utveckling som spelare. Det blir en spännande säsong som jag verkligen ser framemot.

Warbergs klubbchef Emil Risberg säger såhär om den fina representationen från Warbergs damlag:

-Väldigt roligt att Andrea, Hanna och Sandra är uttagna till Guldsteget. Vår ambition är att utveckla våra spelare till att nå sin fulla potential, vilket för en del innebär att nå A-landslaget. Det är också ett konkret mål för oss att skapa en utvecklingsmiljö som lockar spelare med ambitioner och landslagsdrömmar. Så jag ser fram emot att få se spelare från Warberg göra A-landslagsdebut de kommande åren.

Warberg gratulerar tjejerna och önskar de varmt lycka till!