Söndag
07 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 2 matcher
Lördag
20 Mar 1 match
Onsdag
25 Aug 1 match
Torsdag
26 Aug 1 match
Fredag
27 Aug 1 match
Söndag
29 Aug 2 matcher
Söndag
12 Sep 1 match
Tisdag
14 Sep 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Söndag
19 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Söndag
26 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 2 matcher
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 2 matcher
Lördag
06 Nov 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Onsdag
10 Nov 1 match

Camilla Halldén är klar för fortsättning!

31 augusti 2021 11:45
DAM

Ytterligare ett spelaravtal har signerats i dagarna på damsidan, och det är inte vilket avtal som helst. Det är med stor glädje som vi kan meddela att Camilla Halldén är klar för sin 13:e (!) säsong i den blåa tröjan. Warbergs framgångsrika center har skrivit på för ytterligare en säsong.


Karriären i Warberg började redan säsongen 2009/2010 när damjunioren Camilla Halldén gick från Capricorn till Warberg. Hennes första säsong i den blåa tröjan blandades med spel i juniorlag och damlag i division 1. Från säsongen efter var det endast division 1 som gällde. Första kvalet till SSL för damlaget gjordes säsongen efter att Camilla Halldén kom till Warberg, men det ville sig inte då. Inte heller säsongen efter det. Utan det dröjde till 2015/2016 innan SSL-platsen var säkrad, då med Camilla Halldén som lagkapten. Med sina ledaregenskaper har hon under de senaste säsongerna varit en tongivande spelare i Warbergs lagbygge, oavsett säsong. Hon har nu spelat 12 säsonger i Warberg och är nu klar för ytterligare en, som också blir den sjätte i Sveriges högsta liga SSL för såväl Halldén som Warberg.

Inför en fortsättning säger Camilla Halldén så här:

-Jag kände väl egentligen redan efter förra säsongen att jag var sugen på att spela en till och fort-sätta satsandet tillsammans med laget. Men samtidigt har det varit mycket fundering fram och tillbaka, där jag nu vägt för- och nackdelar under en lång tid. Med tanke på att jag och min sambo nu har en dotter att ta hänsyn till vid planering så var valet inte lika självklart som tidi-gare. I slutändan handlade det om att få livspusslet att gå ihop och det känns bra att jag och föreningen till slut hittade en bra lösning som gör att jag kan spela en säsong till.

Det blir din 13:e säsong i Warberg. Trodde du det när du började?

-Det känns väldigt roligt. Det trodde jag nog inte från början att det skulle bli så många säsonger. Men tiden går fort. Det är fantastiskt att ha fått möjligheten att vara med så många år och jag trivs bra i föreningen där det finns fina förutsättningar för oss innebandyspelare. Dessutom känns det bra att få göra en säsong till utan massa restriktioner. Nu ska vi äntligen få spela för publik igen.

Hur ser du på säsongen som väntar?

-Det är en spännande säsong som är på gång. Det känns som att det har blivit en del förändringar i flera utav SSL-klubbarna och jag tror därför att serien kan vara mer öppen och jämnare i år. Jag hoppas att vi som lag kan få komma in i vårt spelsätt och leverera bra och rolig innebandy. Lyckas vi få ihop helheten som lag så blir det en bra säsong, vi har mycket potential inom laget.

Damlagets manager, tillika klubbchef Emil Risberg, är nöjd med signaturen från Halldén:

-Camilla betyder mycket för föreningen och laget. Hon är en ledare både på och utanför planen, även om hon den här säsongen inte kommer att vara lagets lagkapten. Men hon får en viktig roll som spelare och som mentor för de yngre spelare som ska utgöra stommen i det här laget för en tid framöver. Så jag är väldigt glad över att Camilla och hennes sambo har kommit fram till det här beslutet. Jag ser fram emot att få se Camilla ytterligare en säsong i den blå tröjan.

Vi önskar Camilla och laget ett stort lycka till nu när försäsongen rör sig mot seriepremiär.