Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Tvillingarna Olsson lyfts upp i SSL-truppen

25 augusti 2023 12:36
DAM

Warbergsfostrade Natalie och Minna är de senaste två spelarna som lyfts upp från de egna leden till SSL-laget.


Natalie och Minna är födda 2005 och fyllde 18 år tidigare i våras. Båda har varit aktuella för juniorlandslaget och har deltagit på några landslagssamlingar under förra säsongen. De har varit med SSL-truppen och tränat under hela försäsongen och belönas nu med varsin plats i elitlaget. Något som de så klart båda två ser fram emot.

-Det känns bra. Det ska bli spännande att få prova på SSL för första gången med ett högre tempo och många skickliga spelare. Det känns bra att börja denna resan i Warberg som är ens moderklubb, säger Minna. Natalie instämmer och tillägger att laget har varit väldigt välkomnande och att det är positivt att det finns lite yngre spelare i laget.

De båda har höga förväntningar på säsongen och att få uppleva SSL. Men vad är det för nya spelartyper som SSL-publiken nu får stifta bekantskap med?

-Minna och Natalie är väldigt lika spelartyper. Snabba forwards, bra med bollen och har ett härligt driv. Här får vi två spelare som är lyhörda, fokuserade på sin utveckling och som har en väldigt stor potential. Det ska bli väldigt intressant att få följa deras resa kommande säsong, säger manager Andreas Burman.

Natalie och Minna går sista året på gymnasiet med NIU-inriktning vilket innebär att de inte får skriva något spelaravtal.