31 Mar 1 match

Förlust för herrlaget borta mot Lillån.

3 oktober 2020 18:30
HERR

Det var en minst sagt målrik eftermiddag i Örebro. Lillån kom ut starkt och Warberg jobbade sig in i matchen, men det räckte inte hela vägen.

Det blev en tung lördag i Örebro för Warberg. Redan efter 4 minuter hade Lillån 2-0 på tavlan. Även om Warberg kvitterade med halva perioden spelad var det en tydlig ledning för Lillån när första perioden gick till paus.

I den andra perioden går Lillån ifrån och efter drygt halva andra perioden spelad står det 9-3. Warberg jobbar sig efter det in i matchen men kommer inte ikapp. Slutresultatet skrevs till 9-8.

Periodsiffrorna blev: 6-3, 3-2, 0-3

Målskyttar för Warberg i matchen: Mattias Kongstad 3, Filip Erheden 2, Joel Birgersson, Isak Stöckel, Simon Nilsson

Tränare Jonas Gustafsson kommentar efter matchen:

-Vi kommer ut med en katastrofalt dålig inställning till allt på plan. Värderingar, närkampsspel och gameplan är som bortblåst första halvan av matchen. Vi tar onödiga utvisningar och Lillån skapar chanser varje gång de har bollen. Vi ger det chansen sista halvan. Vi är nära men vi är inte värda några poäng idag.

Nästa match spelas lördag den 10 oktober, även den på bortaplan i Nyköping mot Onyx.