Lördag
25 Feb 1 match
Söndag
26 Feb 1 match
Fredag
03 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 2 matcher
Lördag
18 Mar 2 matcher
Onsdag
22 Mar 1 match
Söndag
02 Apr 1 match
Onsdag
05 Apr 1 match
Söndag
09 Apr 1 match
Torsdag
13 Apr 1 match

Innebandyhelg i SWC

18 oktober 2021 18:00
ALLMÄNT

Efter en vecka med speluppehåll för våra förbundsserielag så är det nu dags för hemmamatcher för både vårt dam- och herrlag till helgen. På lördag spelar damerna och på söndag herrlaget. Läs mer om helgen i SWC här.


Ser vi till våra representationslag, IC-lagen, så vankas det dubbla hemmamatcher efter att serierna var på paus under föregående vecka då samtliga landslag spelade EFT, Euro Floorball Tournament.

Damlaget är framme vid den sjätte omgången av SSL-serien, som spelas i 26 omgångar. Under de fem inledande matcherna har damerna spelat ihop sju poäng, det efter två raka segrar precis innan uppehållet. Med sina sju poäng befinner sig damerna på den åttonde plats i tabellen. Lördagens gäster, Västerås Rönnby, har en poäng mer än Warberg och befinner sig två platser över i tabllen - så det är jämt. Matchstart på lördag den 23 oktober är klockan 15:00.
Som alltid kan ni köpa biljetter via vår hemsida: warberg.ebiljett.nu

Herrlaget spelar sin femte match för säsongen i en serie som spelas i 22 omgångar. Herrlaget befinner sig högst upp i tabellen efter säsongens inledande matcher. På de fyra matcherna har endast en poäng tappats, det ger 11 inspelade poäng. Söndagens motståndare Örebro inledde säsongen med två raka segrar, men de senaste två i förlust. Det gör att de befinner sig på en femte plats i tabellen med sex inspelade poäng. Matchstart på söndag den 24 oktober är klockan 16:00.
Som alltid kan ni köpa biljetter via vår hemsida: warberg.ebiljett.nu

Ytterligare matcher som spelas i SWC i helgen: Sammandrag för F11 på lördag med start klockan 9:30.
JAS dam spelar mot IBK Lund klockan 09:30 på söndag.
Allsvenskan dam spelar mot Växjö IBK klockan 12:00 på söndag.
Warbergs allsvenska damlag tog sin första seger för säsongen i föregående match hemma mot Fagerhult Habo. Söndagens motstånd, Växjö, befinner sig en plats över Warberg i tabellen (plats 7) på en poäng mer.

En riktig innebandyhelg med andra ord. Välkomna till Sparbanken Wictory Center.