Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Spelledigt för damerna och dubbla bortamatcher för herrlaget.

10 januari 2022 12:15
DAM/HERR

Den andra veckan på det nya året betyder spelledigt för damlaget som hade veckans match flyttad till hösten. Herrlaget ska ut och åka buss, både på onsdag och lördag spelas det bortamatcher. Läs mer här.


För damlaget väntar ett uppehåll i matchandet, då veckans omgång flyttades till hösten. Något som nu kommer ganska lägligt efter ett rätt intensivt schema med matcher och träningar under nyårshelgen. Det tillsammans med att flera spelare är eller har varit sjuka, så det blir återhämtning och damlaget börjar veckan med några dagars egenträning.

Herrlaget som haft ett riktigt långt upphåll nu i och med att torsdagens match i föregående vecka blev inställd. När herrlaget på onsdag tekar igång matchen i Habo var det en månad sedan lagets senaste match, då vann de borta mot Malmö. På onsdag väntar match i Habo Sporthall klockan 19:00 mot Fagerhult Habo. Veckans andra match spelas även den borta. På lördag åker herrlaget till Ljungby för match mot fjolårets kvalmotståndare Lagan IBK. Matchen spelas klockan 15:00 på lördag.

Angående nya restriktioner nu under januari:

Under måndagen, 10 januari, presenterade regeringen nya restriktioner kommer att införas i januari gällande publik. Vi kommer att återkomma här på hemsidan och i våra sociala kanaler under veckan hur det kommer att hanteras i Sparbanken Wictory Center.
Nästa hemmamatch för Warberg spelas den 22 januari (herr) och 23 januari (dam).