Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 2 matcher
Lördag
20 Mar 1 match
Söndag
21 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Söndag
04 Apr 1 match
Onsdag
07 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Torsdag
15 Apr 1 match

Johan Nilsson lämnar damlagets ledarstab!

24 maj 2021 15:45
DAM

Under de två senaste säsongerna har Johan Nilsson varit en del av ledarstaben för Warbergs damlag. Nu tar resan tillsammans slut, för denna gång. Vi säger stort tack till Johan Nilsson för hans två säsonger som assisterande tränare.


Så här säger Johan Nilsson om sina två år i Warberg:

-Det har varit en stor ära och otroligt kul att få jobba med det här laget över två säsonger. Jag är mycket imponerad av den proffsiga inställningen från spelarna, alla i ledarstaben och personerna kring klubben. Jag kommer alltid minnas de här säsongerna med mycket värme. Jag vill passa på att tacka alla och ser fram emot att se damlaget nå högre höjder och nya framgångar framgent. Hoppas kunna vara tillbaka på besök i SWC lite då och då och se några matcher från läktaren över en kopp kaffe så fort publiken är välkommen tillbaka igen.

Johan Nilsson kom in i staben tillsammans med Stefan Smedberg mitt i säsongen 2019/2020 när Pelle Körberg tvingades av personliga skäl att lämna sitt uppdrag som huvudtränare. Under säsongen som precis avslutats var Johan och Stefan med från start som assisterande tränare till Kent Göransson.

-Johans kompetens och erfarenhet har varit oerhört betydelsefullt under de två säsonger som han har varit i klubben. Inte bara för spelarna i laget utan också för ledarstaben och klubben i stort. Jag hoppas och tror att vi kommer att hålla kontakten även framöver, även om Johan nu eventuellt går vidare till andra spännande uppdrag, säger klubbchef Emil Risberg.

Warberg vill rikta ett stort tack till Johan för hans tid i föreningen och säger vi ses igen.