Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Johan Nilsson lämnar damlagets ledarstab!

24 maj 2021 15:45
DAM

Under de två senaste säsongerna har Johan Nilsson varit en del av ledarstaben för Warbergs damlag. Nu tar resan tillsammans slut, för denna gång. Vi säger stort tack till Johan Nilsson för hans två säsonger som assisterande tränare.


Så här säger Johan Nilsson om sina två år i Warberg:

-Det har varit en stor ära och otroligt kul att få jobba med det här laget över två säsonger. Jag är mycket imponerad av den proffsiga inställningen från spelarna, alla i ledarstaben och personerna kring klubben. Jag kommer alltid minnas de här säsongerna med mycket värme. Jag vill passa på att tacka alla och ser fram emot att se damlaget nå högre höjder och nya framgångar framgent. Hoppas kunna vara tillbaka på besök i SWC lite då och då och se några matcher från läktaren över en kopp kaffe så fort publiken är välkommen tillbaka igen.

Johan Nilsson kom in i staben tillsammans med Stefan Smedberg mitt i säsongen 2019/2020 när Pelle Körberg tvingades av personliga skäl att lämna sitt uppdrag som huvudtränare. Under säsongen som precis avslutats var Johan och Stefan med från start som assisterande tränare till Kent Göransson.

-Johans kompetens och erfarenhet har varit oerhört betydelsefullt under de två säsonger som han har varit i klubben. Inte bara för spelarna i laget utan också för ledarstaben och klubben i stort. Jag hoppas och tror att vi kommer att hålla kontakten även framöver, även om Johan nu eventuellt går vidare till andra spännande uppdrag, säger klubbchef Emil Risberg.

Warberg vill rikta ett stort tack till Johan för hans tid i föreningen och säger vi ses igen.