Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 2 matcher
Tisdag
15 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Torsdag
24 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Söndag
27 Okt 1 match
Söndag
03 Nov 2 matcher
Måndag
11 Nov 1 match
Idag 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Onsdag
20 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match
Onsdag
27 Nov 1 match
Söndag
01 Dec 1 match
Onsdag
04 Dec 1 match
Torsdag
12 Dec 1 match
Onsdag
18 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match
Söndag
29 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 2 matcher

Inför Skoghall med Malin Andersson

3 november 2019 08:45
DAM

I matchen senast mot Karlstad stod Malin Andersson för sitt första mål i SSL genom att kvittera till 5-5 i det som skulle mynna ut i lagets första seger den här säsongen. Malin stod i övrigt för en solid insats i matchen som gav mersmak för framtiden. Inför matchen mot Skoghall var vi naturligtvis tvungen att stämma av med den unga talangen om känslan att få göra sitt första mål, tankarna hittills under säsongen och även vem hon tror gör det första målet mot Skoghall.


Dubbelt grattis Malin, dels till vinsten men även ditt första mål i SSL! Tack snälla, det satt skönt.

Först och främst, vem är Malin Andersson? Jag är 19 år, har fått min innebandybakgrund från Tranemo IBK men flyttade hit för att gå på NIU och i framtiden spela med Warberg IC på högsta nivå. Jag har bra räckvidd i mitt spel och är bra både i passningsspelet och när skottläget dyker upp. Sen lever jag mycket på mitt spelsinne också.

Förra säsongen blev det inte så många matcher från start medan i år har du tagit en permanent startplats. Hur ser du på din säsong så här långt? Jo men jag har fått stort förtroende och lärt mig växa med det. Jag tycker också att jag har kommit bra in i vårt sätt att spela och med det visat att jag verkligen vill kämpa om en startplats i laget.

Nu väntar Skoghall borta, vad vet du om dem och vad kommer vara avgörande för att bärga nya poäng? Jag har dålig koll på dem, det där kan tränarna. Men såklart har vi den största av respekt för våra motståndare men vi ska såklart använda oss av vår SSL-erfarenhet som lag mot dem. Vi har en vinst i ryggen också som har stärkt oss enormt och den vågen ska vi surfa vidare på.

Vem tror du kommer göra första målet? Jag såklart, och det är för att jag vill det. Inga konstigheter.

Så här säger tränaren Pelle Körberg om Malin Andersson! Malin har utvecklats rejält den här säsongen, från en talang till modernt spelande center med grymt tvåvägsspel. Jag gillar speciellt hennes backcheck som håller mycket hög klass, dessutom har hon ett lojalt spel i sig där laget alltid går i första hand.

**Matchen mot Skoghall spelas klockan 16:00 under söndagen och kan ses på www.sslplay.se **