Onsdag
18 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match
Söndag
29 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 2 matcher
Måndag
06 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Torsdag
16 Jan 1 match
Fredag
17 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Tisdag
21 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 2 matcher
Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match

Inför Skoghall med Malin Andersson

3 november 2019 08:45
DAM

I matchen senast mot Karlstad stod Malin Andersson för sitt första mål i SSL genom att kvittera till 5-5 i det som skulle mynna ut i lagets första seger den här säsongen. Malin stod i övrigt för en solid insats i matchen som gav mersmak för framtiden. Inför matchen mot Skoghall var vi naturligtvis tvungen att stämma av med den unga talangen om känslan att få göra sitt första mål, tankarna hittills under säsongen och även vem hon tror gör det första målet mot Skoghall.


Dubbelt grattis Malin, dels till vinsten men även ditt första mål i SSL! Tack snälla, det satt skönt.

Först och främst, vem är Malin Andersson? Jag är 19 år, har fått min innebandybakgrund från Tranemo IBK men flyttade hit för att gå på NIU och i framtiden spela med Warberg IC på högsta nivå. Jag har bra räckvidd i mitt spel och är bra både i passningsspelet och när skottläget dyker upp. Sen lever jag mycket på mitt spelsinne också.

Förra säsongen blev det inte så många matcher från start medan i år har du tagit en permanent startplats. Hur ser du på din säsong så här långt? Jo men jag har fått stort förtroende och lärt mig växa med det. Jag tycker också att jag har kommit bra in i vårt sätt att spela och med det visat att jag verkligen vill kämpa om en startplats i laget.

Nu väntar Skoghall borta, vad vet du om dem och vad kommer vara avgörande för att bärga nya poäng? Jag har dålig koll på dem, det där kan tränarna. Men såklart har vi den största av respekt för våra motståndare men vi ska såklart använda oss av vår SSL-erfarenhet som lag mot dem. Vi har en vinst i ryggen också som har stärkt oss enormt och den vågen ska vi surfa vidare på.

Vem tror du kommer göra första målet? Jag såklart, och det är för att jag vill det. Inga konstigheter.

Så här säger tränaren Pelle Körberg om Malin Andersson! Malin har utvecklats rejält den här säsongen, från en talang till modernt spelande center med grymt tvåvägsspel. Jag gillar speciellt hennes backcheck som håller mycket hög klass, dessutom har hon ett lojalt spel i sig där laget alltid går i första hand.

**Matchen mot Skoghall spelas klockan 16:00 under söndagen och kan ses på www.sslplay.se **