Söndag
29 Nov 1 match
Lördag
12 Dec 1 match
Onsdag
16 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 1 match
Måndag
21 Dec 1 match
Onsdag
06 Jan 1 match
Lördag
09 Jan 1 match
Söndag
10 Jan 1 match
Fredag
15 Jan 1 match
Söndag
17 Jan 2 matcher
Lördag
23 Jan 1 match
Söndag
24 Jan 1 match
Onsdag
27 Jan 1 match
Lördag
30 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Lördag
06 Feb 1 match
Lördag
13 Feb 2 matcher
Tisdag
16 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Onsdag
24 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match

Ska #9 Dahl vara med och skrälla mot Täby igen?

9 november 2017 19:05

Frågar man laget vilken av fjolårets matcher som var roligast att spela, trillar någorlunda lika svar in och ett av dem är hemmavinsten mot Täby. På lördag är det dags igen när stockholmslaget återigen kommer på besök för omgång 10. Vi snodde åt oss lite av #9 Jenny Dahls tid för att kolla läget!


På lördag möter ni Täby, ett möte där ni förra året skrällande med en hemmavinst! Vad tror du om helgens match? Vi har visat att vi kan spela jämt med topplag förut men det krävs stenhårt jobb av hela laget. Vi måste spela på toppen av vår förmåga. Jag hoppas och tror att det kan bli en repris på förra året med mycket mål, bra fart och viktigast av allt - en hemmaseger i slutändan!

Hur laddar ni i laget denna veckan? Vi kör på som vanligt med träningarna hela veckan. Fokuset läggs framförallt på vårt spel och spelidé, men såklart har vi även pratat om hur Täby spelar för att få bästa förutsättningar och öka chansen att skrälla mot ett bra lag.

Hur ser läget ut i laget? Några avvikelser? Amanda Johansson har fortfarande problem med sin fot men det verkar glädjande gå åt rätt håll så vi hoppas få tillbaka henne snart! Terre (Therese Arneson) och Larsson (Maria Larsson) har vart sjuka i veckan men förhoppningsvis kommer alla till spel på lördag, med undantag för Amanda!

Vad skulle du säga om er säsong hittills? Det är väl ganska likt förra året skulle jag säga. Vi gör bra matcher och vi gör dåliga matcher. Det gäller att hålla en jämnare nivå och spela innebandy i 60 minuter annars blir vi snabbt straffade. Såklart hade vi hoppats på några fler poäng i tabellen än vad vi i dagsläget har, men serien är lång och vi är övertygade om att vi har många poäng kvar att hämta till Warberg!

Du har haft lite otur med sjukdomar och en stukad fot, hur är dagsläget? Dagsläget på mig är bra!

Härligt att höra! Då hoppas vi på en vinst och något, eller några, poäng från dig. Tack för pratstunden! Jag håller med dig! Tack!