Lördag
15 Okt 2 matcher
Onsdag
19 Okt 1 match
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Onsdag
26 Okt 1 match
Lördag
05 Nov 1 match
Lördag
19 Nov 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Fredag
25 Nov 1 match
Lördag
26 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 1 match
Lördag
03 Dec 1 match
Söndag
04 Dec 1 match
Lördag
10 Dec 1 match
Söndag
11 Dec 1 match
Torsdag
15 Dec 1 match
Söndag
18 Dec 1 match
Lördag
07 Jan 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Fredag
13 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 1 match
Lördag
21 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match
Lördag
28 Jan 1 match
Söndag
29 Jan 1 match
Lördag
11 Feb 1 match

Ahola och Habib Westh har skrivit nya kontrakt med Warberg!

6 april 2021 11:30
DAM

Ytterligare två spelare har satt sina signaturer på nya kontrakt för Warbergs damlag. Nästa spelare att presenteras för kommande säsong är backen Amanda Ahola, som skrivit på för en säsong, och forwarden Cecilia Habib Westh för två nya år. Två otroligt viktiga spelare att ha med i nästa säsongs kamp om en slutspelsplats.


Truppen för kommande säsong har fått ytterligare förstärkning genom två spetsspelare i form av backen Amanda Ahola och forwarden Cecilia Habib Westh. Ahola har fyra säsonger bakom sig i den blåa tröjan och har vuxit in i rollen som den snabba och drivande backen. Med sitt tuffa spel och mod på planen har hon blivit en viktig kugge i Warbergs backuppsättning. Säsongen 2015/2016 representerade Amanda Ahola KAIS Mora i SM-finalen mot Pixbo. På andra sidan planen, i rödrandig tröja stod Cecilia Habib Westh, som vinnare i den SM-finalen. Habib Westh kom till Warberg inför årets säsong och har tagit en bärande roll i laget. Som assisterande kapten under säsongen har även den tekniska forwarden blivit en viktig pjäs med sin rutin och erfarenhet.

Klubbchef Emil Risberg är nöjd med Amandas och Cecilias signaturer:

-Det känns jättebra att två så pass rutinerade spelare väljer att fortsätta sin innebandykarriär hos oss. Amanda är en stor pådrivare för laget i och med sitt sätt att agera i spelet. Cecilia besitter, förutom sina innebandyfärdigheter, även viktiga ledaregenskaper. De är därför på olika sätt väldigt viktiga spelare för oss.

Så här säger tjejerna om hur deras tankar gick kring beslutet att fortsätta sina karriärer i Warberg:

Amanda Ahola:

-Det var mycket tankar som cirkulerade i huvudet innan jag kom till ett definitivt beslut att jag skulle stanna. Men nu med papperna påskrivna så känns det inget annat än rätt. Jag har nu bott här nere i fyra år och Varberg är mitt hem nu. Jag trivs väldigt bra i staden och har ett jobb som jag tycker om. Sedan är Warberg en familjär förening, för mig som spelare är det guldvärt att få vara en del av. Ytterligare en anledning att stanna var att jag vill få spela framför vår fina publik igen, och jag hoppas att de får vara med live under fortsättningen av vår resa nästa säsong.

Cecilia Habib Westh:

-Det var inga tvivel överhuvudtaget från min sida. Jag är övertygad att vi har så mycket mer att ge, vi är inte alls färdiga med det vi påbörjat ihop. Mitt första år i föreningen har flugit förbi och jag känner mig inte alls färdig ännu. Det var ett solklart beslut för mig att stanna.

Hur ser du på fortsättningen i Warberg?

Amanda Ahola:

-Jag ser fram emot ett år till i Warberg. Under denna säsong som vi spelade nu visade vi verklig-en att vi har något på gång. Jag vill vara med på den resan vi påbörjat och är oerhört taggad på att få dra igång försäsongen med laget och att fortsätta att bygga vidare på det som finns.

Cecilia Habib Westh:

-Helt övertygad om att vi kommer att ta stora kliv kommande säsong. Vi har lagt grunderna och gett oss själva väldigt bra förutsättningar under den här säsongen för att bli ett etablerat slutspelslag framöver. När vi nästa säsong fortsätter på den här resan som vi påbörjat kommer vi kunna prestera på en ny nivå för Warberg damlag.

Vi är väldigt glada att tjejerna fortsätter hos oss och önskar de lycka till under försäsongen som drar igång om några veckor.