Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Här är årets matchtröja från Craft

4 september 2023 11:00
ALLMÄNT

Matchtröjan för säsongen 2023/2024 är klar och presenteras.


Warbergs matchtröja för den här säsongen följer tidigare års tröjor med den karaktäristiska ljusblåa färgen som grund men med tydliga mörkblå detaljer. Allt i samma färgskala som klubbemblemet med associationer till hav och himmel. Men för den som tittar noga så döljer sig även någonting annat i tröjan.

Jonathan Håkansson, arrangemangsansvarig, som tillsammans med bl a vice ordförande Kimmo Eskelinen ligger bakom idéerna kring den nya matchtröjan:

-Vi är väldigt nöjda med designen på säsongens matchtröja, det är den snyggaste på länge och i mitt tycke en av de snyggaste någonsin. Jämfört med fjolårets tröja har vi adderat lite marinblå detaljer i bland annat krage och ärmslut som blir en fin kontrast till den ljusblå basen. Vi har också valt ett dolt, men på nära håll synligt, mönster i botten på tröjan som är en flirt med staden vi älskar och representerar. Mönstret är en karta över Varbergs kommun och för den som tittar på nära håll kan man se flera av kommunens orter träda fram. Vi har många spelare i våra elitlag som kommer från mindre orter i Varbergs kommun och vi vill med detta såklart lyfta att vi är hela kommunens lag.

Alla företagslogotyper fortsätter precis som tidigare att ligga i linje med klubbens färger.

-Våra partners visar tydligt att man vill förknippa sitt varumärke med vårt genom att låta sina egna färger stå tillbaka för klubbens. Det visar på ett nära samarbete och en tydlig association mellan varumärkena, säger Martina Alvelyck, sponsor- och partnerskapsansvarig.

De nya matchtröjorna från Craft kommer att göra debut i samband med dam- och herrlagets matcher i Svenska Cupen och kommer inom kort att finnas till försäljning.