Söndag
29 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Fredag
17 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Tisdag
21 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
26 Sep 1 match
Söndag
27 Sep 1 match
Lördag
03 Okt 1 match
Söndag
04 Okt 1 match
Fredag
09 Okt 1 match
Lördag
10 Okt 1 match
Söndag
11 Okt 1 match
Söndag
18 Okt 1 match
Lördag
24 Okt 1 match
Söndag
25 Okt 1 match
Lördag
31 Okt 1 match
Söndag
01 Nov 1 match
Lördag
07 Nov 1 match
Söndag
08 Nov 1 match
Torsdag
12 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 2 matcher

Camilla Halldén har skrivit nytt kontrakt.

29 maj 2020 15:54
DAM

Det blir glädjande nog en fortsättning i den blåa tröjan för lagkapten Camilla Halldén. Kontraktet är skrivet på en säsong, vilket blir hennes 12e i Warberg IC.


Glädjande nyheter kan nu meddelas i och med att den rutinerade centern Camilla Halldén har skrivit på för en fortsättning hos oss. Hon kom till Warberg IC från Capricorn redan inför säsongen 2009/2010 när laget låg i division 1. Hon har var med om två kval innan laget kvalade sig hela vägen till SSL. Nu har hon spelat fem raka säsonger med laget i SSL, lika många har hon varit lagkapten. Med andra ord är det en viktig kugge till truppen som nu skrivit på och så här säger tränare Kent Göransson om Camillas val att fortsätta i den blåa tröjan:

-Hon är en lagspelare som har enorm drivkraft och jobbar stenhårt på banan. Camilla har bra ledaregenskaper. Att vår kapten fortsätter sin karriär är värdefullt då det borgar för en stabilitet.

Så här säger Camilla Halldén själv om beslutet att skriva på för en 12e säsong:

-Till en början kände jag att jag bara behövde få lite distans till innebandyn efter förra säsongen och efter uppehållet så kände jag att jag ville vara med och köra ett år till. När Kent sedan presenterades som tränare blev valet lättare, då jag tror att kommande säsong kan bli väldigt spännande och rolig.

Hur känner du inför kommande säsong, med nuvarande trupps utseende och vilka som lämnat och tillkommit?

-Jag har en bra känsla, truppen känns vass och vi har ett härligt go på träningarna nu under försäsongen. Jag tror att de tuffa säsongerna som vi har bakom oss har gjort oss starkare och mer sammansvetsade som lag. Att vi har tappat några spelare är så klart tråkigt, men de nya spelarna som har tillkommit är bra och spännande tillskott till truppen.

Vad ser du bli ditt eget respektive lagets mål inför kommande säsong?

-Mitt mål är att kunna bidra med mina ledaregenskaper och visa vägen ute på planen. Lagets mål har vi inte pratat om, men jag tror att alla är taggade på slutspel.

Nu någon vecka in på försäsongen, hur är känslan?

-Jag tycker att det känns bra. Det är riktigt tuff träning så vi kommer att vara väl förberedda när säsongen drar igång. Det känns verkligen som att alla drar åt samma håll och vi krigar oss igenom fyspassen tillsammans.

Vi tackar Camilla Halldén för intervjun och önskar henne stort lycka till under försäsongen och till hösten.