Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Pressmeddelande från Warberg IC

21 januari 2020 12:00

Emil Risberg blir ny klubbchef för Warberg IC. I god tid till säsongsavslut och Warbergsspelen kommer innebandyföreningens nya klubbchef, fd landslagschefen, Emil Risberg att vara på plats.


Emil Risberg efterträder Martin Josander och kommer närmast från en roll som verksamhetschef för Medborgarskolan Syd. Risberg har även gedigen erfarenhet från innebandyvärlden och har bland annat varit utvecklings- och landslagschef inom Svenska Innebandyförbundet. Med på meritlistan står även tränare i SSL med både Europacup och SM-guld. Emil Risberg har även spelat aktivt i Elitserien (nuvarande SSL).

Styrelseordförande Stina Wallenbeck är nöjd med rekryteringen:

”Jag är väldigt glad att Emil Risberg kommer till oss här i Warberg. Han kommer att bidra med nya perspektiv och kunskap inom såväl ledarskap som utveckling och elitinnebandy. Vi står inför en mycket spännande framtid och jag är övertygad om att Emil kommer leda föreningen på ett utmärkt sätt.”

Emil Risberg tar över ett välskött kansli och en klubb med stor framtidstro:

”Det ska bli oerhört spännande och inspirerande att få vara med och leda en av Sveriges mest anrika innebandyföreningar. Det finns ett enormt engagemang både inom föreningen och i staden Varberg som tillsammans skapar fantastiska förutsättningar för en häftig resa. Jag ser verkligen fram emot vad vi kan åstadkomma.”

Emil Risberg tillträder den 24 februari.

Vid frågor kontakta:

Stina Wallenbeck, ordförande Warberg Innebandy: 0729-714130, [email protected]

Emil Risberg, tillträdande klubbchef: 0707-901717, [email protected]