Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Inför IKSU hemma

12 januari 2020 09:14

I eftermiddag tar våra damer mot serieledande IKSU för årets första hemmamatch. Gästerna är ett välbekant topplag som inledde säsongen med en förlust men har sedan dess gått obesegrade genom säsongen. Vi tog tempen på #89 Sandra Hawerman för att kolla läget inför den tuffa drabbningen som väntar i Sparbanken Wictory Center denna eftermiddag!


**Tjena Sandra! Senast vann ni på straffar borta mot Nacka efter en otroligt jämn match. Vad har du att säga om den fighten? ** Ja, det var en jämn kamp. Vi följde vår spelplan väldigt bra genom hela matchen och fick den dit vi ville. Otroligt skönt att inleda 2020 med 2p.

**IKSU är ett välkänt jobbigt möte, hur laddar man bäst upp inför en sådan drabbning? ** Vi har inget att förlora så det blir en skön uppladdning utan någon press. Det är roligt att få ställas mot ett så bra lag med såpass bra spelare.

Serien har precis vänt och nu är vi inne på senare halvan av säsongen. Vilka faktorer kommer spela in för att vinna poäng under de viktiga matcherna som är kvar? Vi behöver egentligen bara bygga vidare på vår identitet som lag som jag tycker blir allt tydligare ju längre säsongen går. Behåller vi den strukturen så tror jag att många lag kommer ha svårt att bland annat luckra upp vårt försvar, som är en utav våra styrkor.

Du leder den interna poängligan och har blivit en viktig nyckelspelare för laget. Vad skulle du vilja säga om din tid i Warberg tillsammans med en snabb uppdatering om dagsformen? Tiden i Warberg har varit och är fortfarande väldigt lärorik. Båda säsongerna har ju tyvärr landat i tuffa starter men att vi som lag, tillsammans alla ledare runtomkring, har kunnat vända de inledningarna är något ska vi vara väldigt stolta över. Träningsveckan har känts bra så jag hoppas formen är densamma. Det återstår att se i eftermiddag!

För att se Hawerman tillsammans med resterande lagkamrater ta sig an serieledarna behöver ni alltså ta er till SWC kl 13:00 i eftermiddag, och matchen sänds även i vanlig ordning på sslplay.se! Vi ses i hallen!