Söndag
27 Okt 1 match
Söndag
03 Nov 2 matcher
Måndag
11 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Onsdag
20 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match
Onsdag
27 Nov 1 match
Söndag
01 Dec 1 match
Onsdag
04 Dec 1 match
Torsdag
12 Dec 1 match
Onsdag
18 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match
Söndag
29 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 2 matcher
Måndag
06 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Torsdag
16 Jan 1 match
Fredag
17 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Tisdag
21 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match

John Fransson stannar i Varberg!

13 maj 2019 09:00
Herr

Warberg har gjort klart med nästa säsongs målvaktspar. Precis som under de senaste två säsongerna i Allsvenskan blir det John Fransson som kamperar ihop med Tobias Jernsand även i SSL. Fransson har förlängt sitt avtal med två år!


22-åriga John Fransson kom till Warberg 2017 när laget skulle göra sin första säsong i Allsvenskan. Han hade då spelat i division 1 med IBK Lockerud, och bland annat kvalat till Allsvenskan. I två säsonger har han nu kämpat om en plats i målet med Tobias Jernsand, en konkurrenssituation som har stärkt både John och Tobias. Oavsett vilken målvakt som har stått har det varit hög klass på målvaktsspelet. Föregående säsong startade John 7 av 22 matcher i seriespelet.

Sportchef Kimmo Eskelinen säger så här om förlängningen med Fransson:

För oss är det väldigt viktigt att ha ett målvaktspar som fungerar bra tillsammans, vilket innebär att man har en utvecklande dialog och hjälper och peppar den som står. Detta funkar klockrent mellan Tobbe och John, och de driver varandras utveckling på ett bra sätt. Men framförallt har John gjort idel bra insatser när han har fått chansen att spela, så det känns tryggt att ha ett starkt målvaktspar med oss till SSL. Nu vill vi se John ta nästa steg i sin utveckling!

En glad John Fransson kommenterar förlängningen så här:

Det känns jättebra att ha kritat på två nya år med Warberg! Det har varit mycket tankar och funderingar det senaste, så det ska bli skönt att lägga bakom sig och börja fokusera på det som är framför oss istället. Jag trivs väldigt bra i Varberg så det är jätteskönt att allt kunde lösa sig.

Hur känns det att ta steget till SSL?

Det har såklart varit något man siktat mot! Jag är glad och känner stolthet över att ha lyckats med just detta lag, denna förening och vår publik.

Var det ett svårt beslut att stanna, din förra klubb Lockerud gick ju till exempel upp i Allsvenskan nu?

Jag kom ganska fort fram till att det är i Warberg jag vill spela, och i Varberg jag vill bo. Sen vill jag såklart fortsätta den resan vi har startat med detta lag, för den är inte slut på långa vägar! Laget, föreningen och folk runt omkring känns väldigt hungriga vilket jag gillar, alla vill framåt och jobbar på sitt sätt för att bli bättre.

Mer nyheter om herrtruppen är att vänta i veckan som kommer, håll utkik här på hemsidan och i våra sociala kanaler!