Lördag
04 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 2 matcher
Lördag
18 Mar 2 matcher
Onsdag
22 Mar 1 match
Söndag
02 Apr 1 match
Onsdag
05 Apr 1 match
Söndag
09 Apr 1 match
Torsdag
13 Apr 1 match
Lördag
16 Sep 1 match
Lördag
23 Sep 2 matcher
Fredag
29 Sep 1 match
Lördag
30 Sep 1 match
Söndag
01 Okt 1 match
Lördag
07 Okt 1 match
Söndag
08 Okt 1 match
Lördag
14 Okt 1 match
Söndag
15 Okt 1 match
Lördag
21 Okt 1 match
Lördag
28 Okt 2 matcher
Lördag
04 Nov 1 match
Söndag
05 Nov 1 match
Lördag
11 Nov 1 match
Fredag
17 Nov 1 match

Warberg fortsätter prioritera psykisk ohälsa

24 augusti 2023 12:12
ALLMÄNT

Under säsongen som var påbörjades samarbetet med den ideella organisationen Aldrig Ensam.


I arbetet tillsammans med Aldrig Ensam genomfördes ett antal insatser med syfte att belysa ämnet och att motverka psykisk ohälsa.

  • Fadderverksamheten där våra elitspelare besökt våra ungdomslag med fokus på att se och prata med spelarna om hur de mår och vara en fin förebild att se upp till.
  • Elitspelare och ledare för barn- och ungdomslagen har fått en föreläsning/utbildning från Aldrig Ensam inom ämnet psykisk ohälsa.
  • Sebastian Nilsson från Aldrig Ensam har besökt en av våra partnerträffar och pratat om deras arbete inom psykisk ohälsa.

Så här säger Sebastian som är projektledare i Aldrig Ensam:

-I Sverige är det en person var sjätte timme som tar sitt liv - fyra människor varje dag. Det är tragedier som går att förhindra. Vi behöver utbilda människor inom psykisk ohälsa för att kunna hjälpa både oss själva och anhöriga. Det saknas information i skolorna, därför ser vi möjligheten att utbilda barn och ungdomar via föreningslivet istället. Vi är otroligt glada och stolta över vårt samarbete med Warberg IBF/IC och hoppas kunna hjälpa många barn/ungdomar att förstå sambandet mellan fysisk och psykisk hälsa samt ge konkreta verktyg för att hantera psykisk ohälsa. Tillsammans kommer vi att skapa skillnad, en skillnad som kan rädda liv.

Arbetet tillsammans med Aldrig Ensam kommer att fortsätta även under denna säsongen med mer insatser inplanerade i kalendern. Bland annat den 16 november. Mer information om det kommer inom kort.