Söndag
29 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Fredag
17 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Tisdag
21 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
26 Sep 1 match
Söndag
27 Sep 1 match
Lördag
03 Okt 1 match
Söndag
04 Okt 1 match
Fredag
09 Okt 1 match
Lördag
10 Okt 1 match
Söndag
11 Okt 1 match
Söndag
18 Okt 1 match
Lördag
24 Okt 1 match
Söndag
25 Okt 1 match
Lördag
31 Okt 1 match
Söndag
01 Nov 1 match
Lördag
07 Nov 1 match
Söndag
08 Nov 1 match
Torsdag
12 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 2 matcher

Backen Moa Gregorsson stannar i Warberg.

4 maj 2020 09:00
DAM

På forwardssidan fylldes det på med spelare under föregående vecka. Vi kan nu glatt presentera att backen Moa Gregorsson väljer att skriva ett nytt kontakt med Warberg för ytterligare en säsong i den blåa tröjan.


Den defensiva spelaren Moa Gregorsson anslöt till Warberg från Fristad GOIF inför säsongen 18/19. Hon kom med erfarenhet från spel i division 1 samt även kvalat till Allsvenskan. Moa har under sina två säsonger i Warberg med sitt tuffa spel varit en av lagets tongivande backar med sitt trygga spel. Nu har den tekniskt skickliga backen gjort klart med Warberg ytterligare en säsong och såhär säger damlagets tränare om att Moa väljer att skriva ett nytt kontrakt med Warberg:

-Moa har under sina år i föreningen tagit enorma steg från begränsad speltid till att med beslutsamhet visa att hon är en enorm tillgång för laget. Bra passningsspel, distinkt försvarsspel har gjort Moa till en fulländad SSL-spelare.

Såhär säger Moa själv om sina tankar kring att skriva ett nytt kontrakt med Warberg:

-Mina funderingar har rört sig kring vad jag vill göra i livet och vart jag vill bo. Jag ska inte sticka under stolen med att jag har haft hemlängtan då och då. Samtidigt tycker jag det är otroligt roligt att spela innebandy och speciellt i en klubb som Warberg, vilket gjorde mitt beslut enkelt att ta. Engagemanget, ambitionerna och det blåa hjärtat som finns hos många i både i och utanför klubben, gör att det är en klubb man trivs i. Två andra anledningar till mitt val är att Kent blev vår huvudtränare och att många i laget stannar kvar.

Innan vi pratar mer om kommande säsong, hur ser du tillbaka på den gånga säsongen?

-På sätt och vis var det en turbulent säsong med flera olika tränare och nya situationer att anpassa sig till, men samtidigt svetsade det ihop oss som lag och vi hade trots detta väldigt kul tillsammans. Vi gjorde flera jämna matcher i år än säsongen innan och i flera av matcherna kändes det som att vi föll på målsnöret. Säsongen fick ett hastigt och tråkigt avslut, men är lättad och glad över att vi befann oss på rätt sida strecket, vilket jag även tycker att vi är mer än värda.

Inför kommande säsong, hur ser du din roll och laget som helhet?

-Min förhoppning är att fortsätta att ha en betydande roll i defensiven, där jag tror att jag kan bidra med mitt lugn och stabila spel. Jag vill utvecklas genom att synas mer och vara ett hot i anfallsspelet och det vore inte helt fel att få göra lite mål och poäng.

Jag hoppas att laget kommer att ta vid dör vi slutade och utveckla vårt spel så pass att vi slipper fightas vid nedflyttningsstrecket. Hoppas att vi som grupp blir ännu mer sammansvetsade och är riktigt taggad på nästa säsong.

Vi tackar Moa Gregorsson för intervjun och önskar henne stort lycka till kommande säsong i den blåa tröjan.