31 Mar 1 match

Ytterligare en uddamålsseger för Hagunda

10 april 2021 18:00
HERR

Det blev en riktigt udda match i Sparbanken Wictory Center. Efter en period blev det en timmas paus och som mest hade Hagunda en 1-6 ledning på Warberg. Men Warberg föll tillslut med 6-7.

Ja som sagt udda match blev det. Hagunda tog komandot tidigt i matchen och ledde efter den första perioden, på tavlan stod det 1-4. Redan innan perioden hade gått till paus hade en av domarna signalerat att han inte kunde forsätta på grund av en sträckning.

Ny domare kallades till hallen, efter ungefär en timma kunde matchen återupptas. Och i den andra var det Hagunda som trummade på. 1-4 blev 1-6 innan Warberg fick in en reducering innan det blev paus.

I den tredje perioden hade Warberg förarposition och gick från 2-6 till 6-6 med lite mindre än 5 minuter kvar att spela av den sista perioden. Men det blev Hagunda som med 47 sekunder kvar av matchen fick in 6-7 bollen och gick segrande ur matchen.

Periodsiffrorna skrevs till: 1-4, 1-2, 4-1

Målskyttar i Warberg: Filip Erheden 2, Alexander Johansson, Mattias Kongstad, Simon Svensson & Jesper Larsson.

Se alla målen i highlightsen från matchen: Warberg IC - Hagunda IF Det betyder att Hagunda nu har 2-1 i matcher och om de segrar hemma i kommande match är de klara för SSL.

Nästa match spelas torsdag den 15 april klockan 19:30 i Uppsala. Nu går vi för två raka segrar, hoppas att ni är med oss.