Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match
Hemma
Craftstadens
CRA
Borta
Warberg
WIC

Inför match med Kim Clemedtson

26 oktober 2018 14:00
Herr

Ny match för herrlaget väntar imorgon lördag mot Craftstaden på bortaplan. Craftstaden är normalt sett starka på hemmaplan och det kommer bli en tuff match att ta sig an. Laget har har haft en knackig inledning på serien och endast vunnit en match hittills och vid de två tillfällen lagen möttes förra säsongen så vann Warberg båda matcherna. Vi tog en pratstund med ett av våra nyförvär Kim Clemedtson inför matchen vad vi kan förväntas oss för matchbild och om hans lite udda vinkel på bladet som många andra spelare inte har.


En grymt bra inledning på serien av er med fyra raka segrar. Har spelet känts lika bra i matcherna som poängskörden hittills?
Även om 3 poäng är alltid 3 poäng så känner vi att vi inte riktigt kommit upp i nivån vi vet att vi har och vill åt. Vi har spelat bra delar av matcher men har små dippar som vi försöker jobba bort. Men säsongen har bara börjat och vi blir bara bättre och bättre.

Du är ett av våra nyförvärv inför denna säsong. Hur har första tiden i klubben varit och är du nöjd med din egen prestation hittills?
Den har varit kanon. En riktigt skön trupp som är lätt att komma in i oavsett ålder. Mycket skratt utanför plan och ibland på men en enorm seriositet och vinnarskalle när det väl gäller. Min egna prestation känner jag väl har varit upp och ner. Många nya spelare som ska lära kännas. Jag börjar hitta mer och mer mitt egna spel men inte riktigt där än. Även nytt material att hitta rätt i.

Vi har förstått att du har en speciell vinkel på ditt blad som inte många andra spelare har, kan du berätta lite om hur den ser ut och vad gjorde att du spelar med denna vinkel?
Ja, för mig är det väl inget konstigt med den egentligen men för andra ser den lite konstig ut. Jag gillar att använda min backhand och vänder o vrider en del, samtidigt som jag vill hitta mina medspelare i bra lägen. Så jag har en väldigt rak böj/hook med ganska lite skål, sen drar jag toppen av bladet lite bakåt. Vilket gör att jag har bättre kontroll med mina inbryt/vändningar på backhand.

Nu väntar Craftstaden på bortaplan för er som endast har en seger efter fyra omgångar. Blir det en enkel seger eller kan vi vänta oss tufft motstånd?
Tuff absolut. Dom är bra hemma på parketten och gör det svårspelat.De hugger på allt och är snabba i kontringarna. Men kommer vi upp i nivå och är noggranna med boll, så ska vi nog fortfarande vara obesegrade på lördag.

Har du koll på Craftstadens styrkor och hur ni ska göra för att ta med er tre poäng hem?
Parketten gör dom farliga. De vet hur man spelar på det och hugger på minsta lilla osäkerhet. Sedan har dom ett farligt kontringsspel vi måste vara noggranna med, båda med och utan boll. Få misstag och rejäla beslut med bollen är de som bäddar för 3poäng.

Hur är läget i laget, är alla tillgängliga för spel på lördag?
Vi var full trupp på gårdagens träning och alla känns väldigt laddade.

Lycka till på lördag!

Inbördes möten: 2-0 i Warbergs favör

Interna poängligan topp tre Warberg: Joel Berg 6+3 Mattias Kongstad 7+1 Kim Clemedtson 5+2

Matchstart 17.00 i Oskarshamn Sporthall

Länk till webbsändningen