Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Sirius
SIR

Inför hemmamötet mot Sirius

21 december 2019 11:13
DAM

Nästan månad har gått sedan våra damer senast spelade i Sparbanken Wictory Center. VM-uppehållet har gett våra damer tid att bygga på sig med både fysisk, mental & taktisk träning, men under sista veckan har man nästan kunnat ta på hur taggade spelarna är på att dra igång med serien igen! Och nu är väntan över.


Klockan 15.00 tekar vi igång och som motståndare denna lördag står IK Sirius IBK. Förra säsongens möten mellan lagen slutade båda i vinst till Warberg. På bortaplan vann våra damer med 4-3 och hemma med aningen mer betryggande 7-5.

Uppsalalaget befinner sig just nu på en 10 plats i tabellen med 13 inspelade poäng på deras 12 inledande matcher. Det betyder att de har en match mer spelad än Warberg som befinner sig i botten av tabellen med 6 poäng.

Uppsalalaget hade en spelare representerad i VM truppen i form av Klara Molin som gjorde debut i landslaget och fick åka hem med guld. I SSL har det hittills blivit 9 poäng från Sirius lagkapten. Om man ser till Sirius interna poängliga så är det Sofie Karlsson som toppar den med 12 poäng från hennes klubba. Strax där bakom finns den unga talangen Lovisa Åström på 10 poäng.

I Warberg är det Sandra Hawerman som toppar poängligan både på totala poäng (18) och flest gjorda mål(12). Matcherna innan uppehållet var många så kallade 50/50 matcher som inte studsade lagets väg. Vi hoppas att uppehållet har haft effekten att laget nu får med sig matcherna och att laget tar med sig den kämparglöd och laginsats som de tidigare presenterat under säsongen. Under uppehållet har ledarstaben också förändrats. Assisterande tränaren Frank Pihlström har utgått och in har ledarestaben förstärkts med Frida Olsson Öberg från Lerum. En närmare presentation av henne kommer att publiceras i nästa vecka.

Till matchen utgår #36 Maja Nakamura & #13 Jonna Bergemyr pga sjukdom samt #20 Johanna Johansson som fortfarande rehabar.

Så släpp julstöket för en stund & kom upp till hallen för att heja fram våra damer till 3 friska poäng! Varmt välkomna.