Onsdag
23 Feb 2 matcher
Lördag
26 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Torsdag
03 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Fredag
11 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Söndag
20 Mar 1 match
Onsdag
23 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Lund
LUND

Seriepremiär i SSL!

27 september 2020 09:30
DAM

Sex månaders lång längtan och väntan är äntligen över. Försäsongen går in i matchsäsong och idag stundar seriepremiär för vårt damlag i SSL. Klockan 15:00 startar matchen mot nykomlingarna Lund.


Idag är det äntligen dags för en ny säsong att dra igång för vårt damlag. En lång försäsong är till enda och idag går spelarna in på planen för seriepremiär i SSL. Det är minst sagt ett taggat damlag som idag klockan 15:00 äntrar Sparbanken Wictory Center.

I kaptensgruppen denna säsong så ser vi bindeln på Camilla Halldén, som sina assisternade kaptener så har hon Ida Örnqvist och Cecilia Habib Westh.

Så här säger Camilla Halldén om att säsongen äntligen drar igång:

-Det känns skönt att äntligen dra igång. Vi har haft en lång försäsong och nu är vi redo för seriespel!

Ida Örnqvist stämmer in:

-Det är väldigt roligt att serien äntligen drar igång efter en lång försäsong. Det är detta vi som lag tränat för hela sommaren, så det finns både höga förväntningar, lite nervositet och en stor längtan för att få blåsa igång i eftermiddag. Nu kör vi!

För Cecilia Habib Westh blir det den första matchen i den blåa tröjan:

-Ska bli så sjukt roligt att äntligen få spela en seriematch efter en lång försäsong! Är taggad på att få se Varbergs omtalade klack för första gången. Idag blir hjärtat blått på riktigt!

I dagens trupp kommer Therese Arneson att saknas som missar matchen pga skada.

Klockan 15:00 tekas matchen igång mot Lund. Damlaget behöver ert stöd hemifrån, matchen ser ni på SportExpressen Play. Länk direkt till matchen

NU KÖR VI!