Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Karlstad
KAR

Lördagsmatch i SWC, Karlstad kommer på besök!

24 oktober 2020 09:00
DAM

Vi är framme i omgång sex i SSL, klockan 15:00 startar matchen och nu kan ni läsa lite inför matchen med Warbergs Johanna Johansson samt länk till webbsändningen.


Förra säsongens möten mot Karlstad var två spännande bataljer. Två oavgjorda matcher efter tre spelade perioder och varsin vinst i förlängning, vinsten för respektive lag kom på hemmaplan.

Denna säsong inledde Karlstad serien med en vinst på bortaplan mot Malmö och tog med sig två poäng borta mot Västerås Rönnby. På hemmaplan har det varit tyngre för Karlstad, där har de fått se sig besegrade av Falun, Täby och senast Endre.

Warberg kommer till dagens match med en tuff förlust i förlängningen senast mot Jönköping. Så här säger Johanna Johansson om den matchen:

-Surt såklart att vi inte kan stänga den matchen när vi leder men 3-1 och att behöva åka därifrån med ytterligare en uddamålsförlust. Vi har inte pratat så mycket om den matchen i sig utan mer om vart vi befinner oss i processen. Vi är förberedda på problem som kan uppstå och hur vi hanterar det

Vidare då, vi har kommit in en bit i serien, hur är känslan i laget?

-Tycker att den är bra! Det är fokuserat men avslappnat och det är kul att gå till träningarna.

Vad säger du om din egen inledning och spelet i din femma?

-För egen del har den varit sådär tycker jag, det känns bra defensivt men offensivt finns det mer att önska. Det har varit lite liknande känsla i femman där vi släpper in få mål bakåt men producerar inte mycket framåt. Tycker dock att det går åt rätt håll och träningsveckan har känts bra så jag ser fram emot dagens match.

Dagensmatch då, två jämna matcher förra säsongen. Hur är känslan inför matchen?

-Ja det brukar vara tuffa och jämna matcher mot de. Vi har en bra känsla och är såklart revanschsugna efter de senaste omgångarna. Vi vet vad som krävs i dagens match och gör vi det vi ska vinner vi idag.

Vad skulle du säga är det som krävs?

-Att vi spelar som ett lag och jobbar för varandra över hela banan, att vi ger 100 procent i 60 minuter och att vi är tuffa i närkampsspelet.

Några spelare utgår från truppen, Sofie Karlsson och Therese Arneson är ännu inte redo för spel efter sina skador. Utgår gör även Nellie Wilhelmsson samt Josefine Johnsson.

Nu taggar vi igång. Detta kan ni inte missa, 15:00 tekas det igång och som vanligt sänds matchen på SportExpressen Play. Här hittar ni en direktlänk till matchen: Warberg - Karlstad

Nu kör vi!