Söndag
03 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 2 matcher
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 2 matcher
Lördag
06 Nov 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Onsdag
10 Nov 1 match
Fredag
12 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Söndag
21 Nov 1 match
Tisdag
23 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 2 matcher
Lördag
18 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Torsdag
06 Jan 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Onsdag
12 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Fredag
21 Jan 1 match
Lördag
22 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Karlstad
KAR

Lördagsmatch i SWC, Karlstad kommer på besök!

24 oktober 2020 09:00
DAM

Vi är framme i omgång sex i SSL, klockan 15:00 startar matchen och nu kan ni läsa lite inför matchen med Warbergs Johanna Johansson samt länk till webbsändningen.


Förra säsongens möten mot Karlstad var två spännande bataljer. Två oavgjorda matcher efter tre spelade perioder och varsin vinst i förlängning, vinsten för respektive lag kom på hemmaplan.

Denna säsong inledde Karlstad serien med en vinst på bortaplan mot Malmö och tog med sig två poäng borta mot Västerås Rönnby. På hemmaplan har det varit tyngre för Karlstad, där har de fått se sig besegrade av Falun, Täby och senast Endre.

Warberg kommer till dagens match med en tuff förlust i förlängningen senast mot Jönköping. Så här säger Johanna Johansson om den matchen:

-Surt såklart att vi inte kan stänga den matchen när vi leder men 3-1 och att behöva åka därifrån med ytterligare en uddamålsförlust. Vi har inte pratat så mycket om den matchen i sig utan mer om vart vi befinner oss i processen. Vi är förberedda på problem som kan uppstå och hur vi hanterar det

Vidare då, vi har kommit in en bit i serien, hur är känslan i laget?

-Tycker att den är bra! Det är fokuserat men avslappnat och det är kul att gå till träningarna.

Vad säger du om din egen inledning och spelet i din femma?

-För egen del har den varit sådär tycker jag, det känns bra defensivt men offensivt finns det mer att önska. Det har varit lite liknande känsla i femman där vi släpper in få mål bakåt men producerar inte mycket framåt. Tycker dock att det går åt rätt håll och träningsveckan har känts bra så jag ser fram emot dagens match.

Dagensmatch då, två jämna matcher förra säsongen. Hur är känslan inför matchen?

-Ja det brukar vara tuffa och jämna matcher mot de. Vi har en bra känsla och är såklart revanschsugna efter de senaste omgångarna. Vi vet vad som krävs i dagens match och gör vi det vi ska vinner vi idag.

Vad skulle du säga är det som krävs?

-Att vi spelar som ett lag och jobbar för varandra över hela banan, att vi ger 100 procent i 60 minuter och att vi är tuffa i närkampsspelet.

Några spelare utgår från truppen, Sofie Karlsson och Therese Arneson är ännu inte redo för spel efter sina skador. Utgår gör även Nellie Wilhelmsson samt Josefine Johnsson.

Nu taggar vi igång. Detta kan ni inte missa, 15:00 tekas det igång och som vanligt sänds matchen på SportExpressen Play. Här hittar ni en direktlänk till matchen: Warberg - Karlstad

Nu kör vi!