Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Täby
TÄBY

Inför Täby på hemmaplan

15 november 2020 09:30
DAM

Det är söndag och match väntar i Sparbanken Wictory Center. Klockan 15:00 tekas matchen mot Täby igång och som vanligt kan ni se den på SportExpressen Play. Länk till matchen i inlägget


Idag kommer Täby FC på besök till Sparbanken Wictory Center för årets första möte mot varandra. Förra säsongens möte, som endast blev ett möte eftersom sista omgångarna ställdes, vann Täby.

Inför dagens möte har det varit ett längre uppehåll för båda lagen, främst Täby då deras senaste match spelades den 24 oktober. Dagens match hade ordinare speldag föregående helg.

Täby har inlett säsongen med blandat resultat. De kommer senast från två förluster, 4-8 hemma mot Falun och 8-5 borta mot Malmö. Laget ligger nu på en 10e plats i tabellen, dock har laget fått en match uppskjuten på grund av Covid-19 i truppen och har därför en match mindre spelad än Warberg.

Warberg kommer till dagens match efter en förlust för två helger sedan borta mot Mora. Tidigare i veckan svarade huvudtränare Kent Göransson på frågor rörande dagens match i en större intevju, här kan ni läsa intervjun med Kent. Så här svarade han på frågan om dagens match:

-Det kommer bli grymt kul att spela match igen och vi var inte nöjda senast mot Mora och vill lite ta revansch på vår egen insats. Täby är bra och har många duktiga spelare men vi vill i första hand fokusera på vår egen insats. Är den där vi önskar så tror jag vi ska vara med i matchen.

Matchen spelas klockan 15:00 och ni ser den på SportExpressen Play, länk till matchen hittar ni här: Warberg - Täby FC