Fredag
27 Aug 1 match
Söndag
29 Aug 2 matcher
Söndag
12 Sep 1 match
Tisdag
14 Sep 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Söndag
19 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Söndag
26 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 2 matcher
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 2 matcher
Lördag
06 Nov 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Onsdag
10 Nov 1 match
Fredag
12 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Söndag
21 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 2 matcher
Lördag
18 Dec 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Malmö
MAL

Digital publikmatch för damerna mot Malmö FBC

26 november 2020 09:00
DAM

Det är torsdag och säsongens första publikmatch väntar – i år digital publikmatch. Klockan 19:00 tekas matchen mot Malmö FBC igång i Sparbanken Wictory Center. Matchen ser ni på www.warbergic.se/publikmatch och här kan ni läsa Hanna Svenssons tankar inför mötet.


Dagens motståndarlag, Malmö FBC, vann under försäsongen mot Warberg med uddamålet. Sedan dess har säsongen tuffat igång och för skånelaget har det varit blandade resultat. Laget har totalt sju inspelade poäng på nio matcher och kommer till dagens match med tre raka förluster, så Warberg kan vänta sig att det är ett poäng-hungrigt lag som kommer till dagens match.

Warberg kommer senast från en förlust på Gotland mot Endre, en match där tränare Kent Göransson inte ansåg att laget kom upp till önskad nivå. Något som även Warbergs målvakt Hanna Svensson stämde in i:

Jag upplever det som en match där vi som lag blir passiva och inte kommer upp i den nivån som vi kan. Samtidigt gör Endre en bra match och vinner rättvist.

Hur har ditt eget spel känts?

-För egen del så började jag säsongen bra, men senaste 2-3 matcherna ger jag mig själv endast ett godkänt betyg, något som jag hoppas höjs snart.

Idag väntar match mot Malmö, vilka förväntningar har du på matchen?

-Jag förväntar mig en fartfylld och jämn match där vi drar det längsta strået med några bollar. Det gäller att vi rör på fötterna och inte sätter varken oss själva eller varandra i onödiga och svåra situationer.

Jag vill se ett lag som sliter och visar vad blått hjärta och hårt arbete innebär.

Se damlagets match mot Malmö. Den startar klockan 19:00 och för att ta del av gratis matchen behöver ni skapa ett konto hos SportExpressen Play. Det är helt kostnadsfritt.

Direktlänk till gratis sändningen hittar ni här: Warberg - Malmö FBC GRATIS SÄNDNING

Vi säger stort tack återigen till alla våra otroliga partners som är med och gör detta möjligt, även till SportExpressen Play för all hjälp.