Söndag
29 Nov 1 match
Lördag
12 Dec 1 match
Onsdag
16 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 1 match
Måndag
21 Dec 1 match
Onsdag
06 Jan 1 match
Lördag
09 Jan 1 match
Söndag
10 Jan 1 match
Fredag
15 Jan 1 match
Söndag
17 Jan 2 matcher
Lördag
23 Jan 1 match
Söndag
24 Jan 1 match
Onsdag
27 Jan 1 match
Lördag
30 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Lördag
06 Feb 1 match
Lördag
13 Feb 2 matcher
Tisdag
16 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Onsdag
24 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Malmö
MAL

Digital publikmatch för damerna mot Malmö FBC

26 november 2020 09:00
DAM

Det är torsdag och säsongens första publikmatch väntar – i år digital publikmatch. Klockan 19:00 tekas matchen mot Malmö FBC igång i Sparbanken Wictory Center. Matchen ser ni på www.warbergic.se/publikmatch och här kan ni läsa Hanna Svenssons tankar inför mötet.


Dagens motståndarlag, Malmö FBC, vann under försäsongen mot Warberg med uddamålet. Sedan dess har säsongen tuffat igång och för skånelaget har det varit blandade resultat. Laget har totalt sju inspelade poäng på nio matcher och kommer till dagens match med tre raka förluster, så Warberg kan vänta sig att det är ett poäng-hungrigt lag som kommer till dagens match.

Warberg kommer senast från en förlust på Gotland mot Endre, en match där tränare Kent Göransson inte ansåg att laget kom upp till önskad nivå. Något som även Warbergs målvakt Hanna Svensson stämde in i:

Jag upplever det som en match där vi som lag blir passiva och inte kommer upp i den nivån som vi kan. Samtidigt gör Endre en bra match och vinner rättvist.

Hur har ditt eget spel känts?

-För egen del så började jag säsongen bra, men senaste 2-3 matcherna ger jag mig själv endast ett godkänt betyg, något som jag hoppas höjs snart.

Idag väntar match mot Malmö, vilka förväntningar har du på matchen?

-Jag förväntar mig en fartfylld och jämn match där vi drar det längsta strået med några bollar. Det gäller att vi rör på fötterna och inte sätter varken oss själva eller varandra i onödiga och svåra situationer.

Jag vill se ett lag som sliter och visar vad blått hjärta och hårt arbete innebär.

Se damlagets match mot Malmö. Den startar klockan 19:00 och för att ta del av gratis matchen behöver ni skapa ett konto hos SportExpressen Play. Det är helt kostnadsfritt.

Direktlänk till gratis sändningen hittar ni här: Warberg - Malmö FBC GRATIS SÄNDNING

Vi säger stort tack återigen till alla våra otroliga partners som är med och gör detta möjligt, även till SportExpressen Play för all hjälp.