Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Lund
LUND
Borta
Warberg
WIC

Inför damlagets match i Lund.

6 januari 2021 09:30
DAM

Första SSL-matchen för Warberg det nya året spelas mot IBK Lund och i Lerbäckshallen idag klockan 17:00. Här kan ni läsa lite om förutsättningarna till dagens match som ni som vanligt kan se på SportExpressen Play.


Höstens 13 omgångar är alla spelade och våra damer befinner sin inför dagens match på en sjätteplats i tabellen med sina 19 poäng. En stark höst av damlaget, som inledde säsongen med en seger mot just dagens motstånd. Det betyder att nu vänder serien och det väntas returmatcher mot samtliga lag.

IBK Lund var inför säsongen nykomlingar i SSL och gjorde sin första SSL-match i föreningens historia när de besökte SWC i slutet av september. Warberg vann den matchen med 7-5 efter en fight där Warberg hela matchen låg i förarsätet målmässigt. Under hösten har det blivit två oavgjorda matcher, men förlust i förlängningen för Skånelaget. Men även den första vinsten i SSL. SportExpressens Anders Borgström kallade det för en praktskräll när Lund tog sin första vinst mot Täby, och på bortaplan med 5-8.

Dagens match blir den första på över en månad för Lund, då deras två matcher i december ställdes in på grund av Covid-19. Bästa poängplockare i motståndarlaget med 10 poäng är Minna Karlsson & Emma Heander.

För Warbergs del blev det en förlust på bortaplan mot Falun och innan det en blytung seger mot Thorengruppen, innan laget gick på julledighet från matcher. Träningarna har rullat på mellan jul och nyårshelgerna. Det kommer att vara ett taggat Warberg som idag ställer upp i Lund.

Matchen startar klockan 17:00 och direktlänk till sändningen hittar ni: IBK Lund - Warberg IC