Fredag
15 Jan 1 match
Söndag
17 Jan 2 matcher
Lördag
23 Jan 1 match
Söndag
24 Jan 1 match
Onsdag
27 Jan 1 match
Lördag
30 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Onsdag
10 Feb 1 match
Lördag
13 Feb 2 matcher
Tisdag
16 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Onsdag
24 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 2 matcher
Lördag
20 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Nacka
NIBK

Inför dagens match mot Nacka Wallenstam

9 januari 2021 09:00
DAM

Idag väntar match på hemmaplan för Warbergs damlag. Det är Nacka Wallenstam som står för motståndet i matchen, som tekas igång klockan 15:00. Här kan ni läsa en intervju inför matchen med Sandra Hawerman samt hitta länk till sändningen hos SportExpressen Play.


Vi är inne i omgång 15 av damernas SSL serie denna lördag när Nacka Wallenstam gästar Sparbanken Wictory Center. I säsongens första möte lagen emellan slutade det i vinst för Warberg med 1-5 i Ormingehallen. Nacka har i årets serie tagit fyra segrar, varav två efter ordinarie tid och befinner sig inför dagens match på en elfte plats i tabellen. Dagens motståndare kommer senast från en förlust mot Endre.

Sandra Hawerman har fått en fin start både spel och poängmässigt i årets SSL, inför dagens match har hon spelat ihop 27 poäng som ger henne en sjätteplats i den totala poängligan. Warberg förlorade i onsdags i Lund, här är Sandra Hawerman ord efter den matchen:

-Ytterligare en bortamatch där vi inte är på tårna från start. De får massor utav energi av deras 3 första mål och efter det lyckas vi inte ta över kommandot. Vi lyckas inte bryta matchbilden och det är såklart frustrerande. Det kändes tungt efteråt men den matchen har vi i laget pratat igenom och lagt bakom oss. Nu har vi fullt fokus på Nacka istället.

Vad säger du om ditt spel så här långt?

-Bortsett från de två senaste matcherna som gått lite knackigt så är jag nöjd över min insats. Vi har hittat ett bra stäm i femman som gör att vi kunnat bidra med poäng till laget och det känns såklart jätteskönt!

Matchen mot Nacka är andra matchen efter uppehållet, hur är känslan i laget?

-Det var en himla go känsla på träningarna efter julen och det kändes som att alla var väldigt taggade och redo för andra halvan av säsongen. Även om förlusten i onsdag såklart var tuff så är stämningen fortfarande bra och alla ser framemot att få spela i SWC imorgon och göra en bättre insats än sist.

Hur tror du att matchen kommer att se ut?

-Nacka vill såklart klättra i tabellen och jag tror de är revanschsugna sen förra matchen mot oss, så det får vi vara med på. De är ett lag med mycket energi så det kommer vilja spela fartfylld innebandy men det kommer passa oss bra också.

Vad blir nyckeln för vinst?

-Det gäller för oss att vara med från start och spela smart i 60 minuter. Vi behöver inte stressa i vårat spel utan vi har tränat på de taktiska bitarna som krävs för att vinna imorgon och det ska vi känna oss trygga i.

Matchen sänds på SportExpressen Play, direktlänk till matchen, som startar klockan 15:00, hittar ni här: Warberg IC - Nacka Wallenstam